resim
Radamel Falcao García Zárate
Takım:Millonarios
Mevki:Santrfor
Yaş:38
Boy:1.77
Uyruk:Kolombiya
  • 1053
    maliyet hesapları umurumda olmayan büyük gol ustası. kulübümüzde bu hesapları yapması gereken isimlerin layıkıyla çalıştığını düşünüyorum, gelmesi konusundaki en büyük sıkıntının ise falcao’nun monaco gibi adeta cenneti andıran rahat bir ülkeden, hukuksuzluk, ekonomik dar boğaz, sosyo kültürel krizlerle dolu ülkemize gelmeye çok sıcak bakmaması olduğunu düşünüyorum.
    fenerbahçe 39 yaşındaki emre’yi orta sahasına alırken yaş konuşulmaz, 33 yaşında falcao için herkes temcit pilavı gibi yaşından bahseder. ben de dilerdim 21 yaşında süper yetenek bir gencoyu takımımız alsın. hatta daha önce de yazmıştım yuri alberto ismini. ama scout ağımız juventus, bayern munich, manchester, liverpool eşiğinde değil. elden gelen bu kadar. gelirse gerçekten çok sevineceğim, transferi olmazsa da sağlık olsun diyeceğim oyuncudur. maliyetler falan bizi ilgilendirmez.

    gelmesi öncelikle rakiplerimizin moral-motivasyonununda ciddi şekilde çalkalanmalara sebebiyet verecektir. özellikle de vizyon paşanın aklı çıkacaktır diye düşünüyorum. adamlar transfer çalımı falan derken ancak çaykur rize’nin tek yarıda iş yapmış ve daha kendisini ispatlamamış oyuncusunu alabilirken, sen radamel falcao ile karşısına çıkıyorsun. orta sahaya 40 yaşına merdiven dayamış emre alabiliyorken seri ile sahaya çıkıyorsun. gerçekten asap bozucu bir görüntümüz olacaktır gelirse.
App Store'dan indirin Google Play'den alın