• 471
    takımımız adına diğer sezonlara göre nispeten daha rahat geçtiğini ve takviyelerin belli bölgelere yapılacak olmasından dolayı transfer komitesinin de karar vermede zorlanmadığı bir sezon olduğunu düşünüyorum.

    daha da açmak gerekirse takımın belli başlı bölgelerinde temel taşları sabit. ilk 11 bazında eksiğimiz 2 orta saha ve 1 sol açıktı. forvet transferini ihtiyaçtan çok seviye atlama olarak görüyorum. bu nedenle alınacak oyuncuların ffp'den dolayı birbirini etkileyen bonservis konusu transfer komitesinin başını ağrıtmıyor.

    fakat önümüzdeki sezon transferlerin bu sezon ki gibi hızlı bir şekilde tamamlanacağını düşünmüyorum. bu transfer sezonunda sağ-sol bek pozisyonlarında revizyon olmazsa önümüzdeki sezon ilk 11 bazlı ihtiyaç listesi hayli kabarık olacak. kiralık gidecekler ve yaşı itibariyle sözleşme yenilenmeyecekleri düşünürsek; sağ bek - sol bek - 6 numara - 8 numara ilk 11 için transfer edilmesi gerekecek. bu pozisyonlarda oynayan mevcut oyunculardan kiralık ve sözleşme bitiminden dolayı herhangi bir bonservis kazanamayacağımızdan dolayı diğer pozisyonlardan da kaliteli oyuncularımızı satmak zorunda kalacağımızdan hayli kabarık bir liste olacak.

    umarım şimdiden önümüzdeki sezonu da rahatlatacak şekilde transferler yapılır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın