resim
Aydın Yılmaz
Takım:-
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:36
Boy:1.79
Uyruk:Türkiye
  • 428
    yıllardır patlama beklediğimiz genç, kendisinden sadece bir yaş büyük arda turan kaptanken hala yıldız adayı.
    arda turan ismini paf takımını merak eden bir avuç taraftar dışında pek kimse bilmezken öğrendik adını.
    eski paf ve milli takım hocaları kendisinden arda'dan daha yetenekli diye bahsettiği için beklentiler büyük oldu ve karşılayamadı. ancak beklentinin büyüklüğünü geçtim, vasata bile ulaşamadı aydın.

    bugünlerde farklı bir düşünce oluştu bende. biz aydın'ı sağ kanat adamı olarak düşündük, bize öyle öğrettiler. başka bir şey önermek istiyorum.
    önerim öncelikle aydın'a. burayı takip eden bir yakını falan varsa düşünmesini sağlasın yeter.

    milan baros'u biliyorsunuz. yıllardır dünya futbolunda santrafor olarak adı bilinen biri. en önemli özelliği nedir baros'un? kafaya çıkması, çalımları, şutları, fiziği, oyun görüşü, katil ruhlu bir golcü olması mı? hiç biri. baros'un en önemli özelliği tekmeye kafayı sokacak kadar gözü kara olması. bir santrforda olması gereken diğer özelliklerin hepsinden azar azar var barosda.

    evet, baros olmasını öneriyorum aydın'a.

    aydın'da da baros'da olan yok işte. gamsız, vurdumduymaz. her maça uykudan kalkmış gelmiş gibi çıkıyor. konsantre olamıyor. halbuki önünde kocaman bir efsane örnek var. fizik olarak kendisine çok benzeyen baros.

    ey aydın, sen galatasaray takımında hasbelkader oynuyorsun ama baros dediğin adamın transferi olay oldu bizde farkında mısın? liverpool'da oynadı baros farkında mısın? elinde aslında ne büyük bir fırsat var farkında mısın?

    senden sağ çizgi adamı olmaz, en azından şu kadroda keita ile rakip olman zor. ama baros sakat, nonda formsuz ve yavaş. elinde önemli bir fırsat var. biraz uyanık ol. silkin ve kendine gel. hoca da sana yardımcı oluyor işte, uyan artık buna. baros gibi saldırgan olsan, korkmasan belki ondan bile iyi olabilirsin.

    zaten bu son şansın. oldun oldun. olmadın, artık çaykur rize mi olur, ibb mi olur seçeceksin birini.

    (ben önce sözlükte yazdım, sonra aşağıdaki linke koydum.)
    http://www.captano.net/...-yilmaz-milan-baros/
App Store'dan indirin Google Play'den alın