• 21
    ----alıntı----
    1-bu da oldu..
    galatasaray tv’ye beinspor darbesi..yayıncı kuruluş
    bein spor , galatasaray kulübüne bir yazı yollayarak 19/07 tarihinden itibaren platformdan çıkarıldığını söyledi. 2017 yılından beri taraflar masada idi. bein yetkilileri galatasaray ‘a anlaşma istemiyoruz dedi.

    2- bu da oldu..
    geçtiğimiz sezon yayıncı kuruluş galatasaray ‘ın hakem hataları ile ilgili yaptığı video’yu gs tv ve youtube kanalından mahkeme kararı ile kaldırtmış. taraftar bein spora tepki göstermişti. bein’in galatasaray tv yayınını kesmek için 19.07 gününü seçmesi manidar
    ---alıntı---

    yayıncı kuruluşun yanlı tutumu çok açık. bunu tartışmaya gerek yok. ama süleyman rodop'un bu tweeti epic fail. nasıl gazetecilik bu anlamıyorum.

    zira yayıncı kuruluş beinsports. ama platform diye bahsedilen şey digitürk. ayrıca tek platform da digitürk değil. mesela demirörenlere ait dsmart ve teledünya da var. bu platformlardan da beinsports izlenilebiliyor parası ödenirse.

    süleyman rodop'un bahsettiği platform ise digitürk. yani 19.07 tarihinde galatasaray televizyonu beinsports'dan değil digitürk'ten çıkarılıyor. bir gazeteci şunu bile doğru yazmaktan aciz olmamalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın