resim
Mbaye Diagne
Takım:NEOM SC
Mevki:Santrfor
Yaş:32
Boy:1.91
Uyruk:Senegal
  • 2469
    yerin dibine sokmamamız gereken forvet. 10 milyon euro'luk bir yatırım söz konusu. satamazsak yedek de olsa ille ki kullanacağız. fakat yangıncı taraftar bu şekilde davranırsa 10 milyon euro'yu kulübeye bile oturtamayacağız.

    bu sezon kostas mitroğlu geçen sezona göre daha fazla forma şansı bulacak. geçen sezon diagne'ye istatistik kastırdığımız için kostas mitroğlu'nun bir miktar hakkı yenmişti. bu transfer döneminde diagne'ye istatistik kastırmanın karşılığını alamadık ve diagne takımda kaldı diyelim. fatih terim diagne'ye koşulsuz forma şansı vermez. formayı kim hak ederse o alır. mitroğlu daha çok şans bulur. hatta belki mitroğlu as forvete dönüşür.

    artık diagne'ye muhtaç değiliz. taraftar olarak aşırı reaksiyon göstermeye gerek yok. fakat diagne'ye kötü davranırsak adam tamamen galatasaray'ı gözden çıkartır ve olay kadro dışı kalmaya kadar gider. diagne de bunu umursayacak yapıda birisi değil. oturduğu yerden maaşını almaya başlar.

    10 milyon euro'luk bir yatırım. feghouli'yi birkaç ay kulübeye oturtup takıma kazandırmıştık. diagne'de de bunları denememiz gerekebilir. sakin olmamızda fayda var. sonunda kazanan galatasaray olacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın