• 448
    daha önce de yazmıştım ama muhtemelen defansif yani ön libero pozisyonundaki oyuncumuzu ya da belhanda ve seri merkezinin önüne koyacağımız atağa yönelik orta sahamızı gent takımından bulacağımız dönemdir. zira gent takım kadrosunda 7 def orta saha, 6 da ofansif orta saha bulunuyor. defansif orta sahadaki oyuncuların yaş ortalaması 22.5 iken, ileri orta saha oyuncularının yaş ortalaması ise 20 olarak görülüyor.
    defansif orta sahada genç ve dikkat çeken elisha owusu lyon alt yapısından çıkma ve 22 yaşında. bence riskli ama gençliği ve dinamizmi ile gerideki ikilimizle uyumu yakalayabilir.
    asıl mevzu ise atağa yönelik orta sahada. burada jonathan adında abd-kanada pasaportlu bir cengaver bulunuyor. 2000 doğumlu ve kanada’nın bir alt yapı takımında bulunup 100.000 euro’ya gent alt yapısına transfer olmuş. 2018-19’da gent a takımında forma şansı yakalamış bu genco 23 maça çıkıp 8 gol 4 asist yaparak değerini 7 ayda 100.000 euro’dan 9 miyon euro’ya taşımış. bize kiralamazlar muhtemelen ama olsa hayalimizdeki takım işte böyle bir şey olurdu. gençler ve tecrübeliler bir arada. avrupa disiplini almış, işinde gücünde pırıl pırıl insanlar, sarı kırmızı formayla avrupa arenasında.
    terim hayalimiz var dediğinde ütopik konuşmuyordu. böyle bir ekip düşlediğinden adım gibi eminim.
    not: gent takımını takip ediyorum zira dostlarla yaptığımız pes 2019 orta güçlü takımlar turnuvasında crystal palace ile yenildiğim tek takım gent oldu. elbet bir oyun pes, fifa vs ama orada oyuncuları farkedebiliyoruz. gent neymiş diye iki ay önce merak edip detaylı incelemeye başlamıştım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın