resim
Jean Michaël Seri
Takım:Al-Orobah
Mevki:Ön Libero
Yaş:33
Boy:1.68
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 180
    football manager 2018 oyununda milan takımını almıştım. ilk sezonun devre arasında seri’yi de kadroya kattım. 2.sezonun 2.yarısı aşağı yukarı şöyle bi kadrom vardı

    donnarumma/cancelo-bonucci-de ligt-alex sandro/seri-arthur/coman-lemar-hazard/andre silva

    takımda franck kessieler, lucas romerolar yedek kulübesinde oturuyor. iki yönlü orta saha + ofansif oyun kurucuyla oynarım genelde ortasahada. bakıyorum özelliklere, kessie seri’den çok daha iyi. ama yok, seri öyle bir form tuttu ki kesmek mümkün değil. kafamdaki plan kessie’yi ilk 11, romero’yu yedek tutup seri’yi güzel bi fiyata satmaktı ilk başta.

    inanılmaz formu yüzünden seri’yi oynatıyorum, kendi kendime de diyorum ki bir maç kötü oynasın satıcam bu adamı. yok, kötü maç oynamıyor. neyse bir maç sarı kart cezalısıydı, dedim kessie, olay sende. seri bi şekilde kessieceksin bu adamı ilk 11’den. tabi benim inanılmaz esprim sonrası girdiği gülme krizinden midir nedir, 4.dakikada oyundan atıldı kessie beyfendi. aynı maç lucas romero’yu aldım orta sahayı kaybetmemek adına oyuna. o dangalak da gitti 6.0 puanla oynadı. sonraki maçta soyunma odasına girer girmez ilk seri’nin ismini yazdım ilk 11’e. o kariyeri 5 sezon oynadım. 5 sezonda da seri ilk 11’in değişmez ismiydi. o kadroda en değişilmez isim oldu, bu sebepten onu hep evladım gibi görürüm.

    bu sebeptendir ki, değil imzayı görmek, sahada o müthiş diyagonal paslarını görmeden; geldiğine inanmam.

    bir diğer footbal manager evladım ise: rodrigo dourado cunha onun hikayesini de, o transfer olursa anlatırım inşallah :)
App Store'dan indirin Google Play'den alın