• 124
    sanırsam "galatasaray'ın maçında tarafsız olma, aleyhine hata yap ki kızağa çekilme" diye bir madde var . ümit öztürk'le başladılar mesaj vermeye, bülent yıldırım'la sürdürüyorlar algı yapmaya ve son olarak da serkan çınarla bitirdiler. bizim maçımıza çıkacak olan hakem artık nasıl tarafsız bir maç yönetsin ya? delireceğim vallahi ya. abi ali palabıyık, fırat aydınus, mete kalkavan beşiktaş ve fenerbahçe lehine binlerce hata yapıyorlar ve neredeyse formalı çıkacaklar sahaya ama kızmak bir tarafa, ödül bile verir olmuşlar.

    futboldaki mafyalaşmanın içerisinde temiz kalmaya çalıştıkça ezilen taraf oluyoruz. kendi sorunlarımızdan, içimizdeki truvalılarla uğraştıkça da diğer sorunları göz ardı ediyoruz. bu göz ardı ettiğimiz sorunlarda ileride başımızı çok fena ağrıtacak. düşünün ya, 1 sezon içerisinde 3 tane hakem sırf galatasaray maçında tarafsız oldu diye kızağa çekiliyor. masaya yumruğu vurup küsküyü vermedikçe; ali koç, fikret orman ve diğer figüran adamcıklar hasan kartal gibi türevleri artık durduramayız.

    yapılan algılar ve verilen mesajlarla, 2019-2020 sezonunda; diğer önceki sezonlardan çok daha fazla bir şekilde hakemlerle uğraşacağız. mesela bülent yıldırım... yaş sıkıntısı yüzünden üst klasmana giremedi ama öyle bir algı yapılıyor ki sanki 5 mayıs 2019 galatasaray beşiktaş maçında galatasaray lehine hata yapmış da o yüzden giremedi diye gösteriliyor. keza serkan çınar'da da durum böyle. 11 mayıs 2019 çaykur rizespor galatasaray maçını çok iyi yönetmesine rağmen, bazı mafyatik ve galatasaray düşmanı tiplerden dolayı kızağa çekiliyor. ümit öztürk... 10 şubat 2019 galatasaray trabzonspor maçında, trabzonspor'a 1 penaltı vermedi diye sezonun geri kalanında düdük çalamadı be. aynı merkezin hakemlerinden ali palabıyık ise 14 nisan 2019 fenerbahçe galatasaray maçında bizi alenen doğramasına rağmen, sadecec 1-2 haftalık ceza gibi görünen tatil verilmiş, sonrasında da hiçbir şey olmamış gibi maç yönetmeye devam etmişti.

    sustukça, temiz kalmaya çalıştıkça; çamura batan adamcıklar meydanı boş zannedecek. taraftar olarak da suçumuz var aslında. başka takımın taraftarı her ne olursa olsun takımını koruyup, hakemlerle ilgili algı yapıyor ama bizim taraftarımız ise yine kirli düzenin içinde objektif kalmaya çalışıp* başka takım taraftarına her türlü kozu veriyor. bu çığ da katlanarak büyüyor ve sonuçta yine eziliyoruz.

    aa ama doğru bizim başka sorunlarımız var ya, mesela transfer yapılmadı dimi? abdurrahim albayrak da pazarlık yapamıyor. sahi ya mustafa cengiz de uzun süredir ortalıkta yok, hayırdır inşallah? bak az kalsın unutuyordum ya, diagne işi ne olacak? hata mı, ne hatası? aleyhimize 8484528488418 hata yapıldı mı o zaman konuşuruz, şimdi sırası değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın