resim
Mbaye Diagne
Takım:Al-Qadsiah
Mevki:Santrfor
Yaş:32
Boy:1.91
Uyruk:Senegal
  • 2447
    taraftarin sosyal medyada kendisine salak salak yorumlar yapmasi rezalet ama her seyin donup dolasip suna baglanmasi artik bayiyor. adamin degerini dusuren sey bu degil, galatasaray`in ffp yuzunden elinin bagli olmasi. hic bir kulup yetkilisi bu adamin taraftarlarca go home denilmesini ciddiye almaz ama galatasaray`in bu yaz transfer yapabilmesi icin oyuncu satmaya mecbur oldugunu ve bu adam disindaki satislarin da aslinda bize zarar verecegi icin tercih edilmeyecigini bilir, adamlar bunu takip eder. el mahkum satacagiz bu herifi, haliyle adamin degerini biz degil bu is dusuruyor.

    elbette sabirsiziz, bir an once sonuclansin su is istiyoruz da oyuncu da milli takimiyla afrika kupasi oynuyor anasini satiyim. cok buyuk ihtimal kupadan donunceye kadar da gelisme olmayacak satisiyla ilgili. burada kendimizi yemeye luzum yok, sosyal medyadaki salaklari engelleyebilecek de degiliz, her yerde her konuda var boyle insanlar ulkemizde, bize has bir sey de degil.

    ha olur da satamazsak, elbette kullanmaya calisacagiz. kagit uzerinde tanimasak bilmesek takimimiza yakistiracagimiz bir forvet deriz, yasi fizigi attigi gol sayisiyla vs. ama hakikaten sira disi bir adam, alirken bu kadarini da beklemiyordu kimse sanirim. gectigimiz sezon fiyaskoya imza atip eren derdiyok disinda forvet olmadan sezona baslayinca, biraz da abartili olarak eren derdiyok guzellemeleri yaptik. isin sonu yine buraya gitmez umarim...
App Store'dan indirin Google Play'den alın