• 7009
    x gelirse kombinemi devrederim diyeninden biri (x = arda turan) olarak içinde bulunduğum güruh.

    4 yaşımdan beri aralıksız sahip olduğum kombinemi, ki 29 sene ediyor, arda turan gelirse iade edecek olmam ile galatasaray’ı desteklemem arasında bir korelasyon bulamadım.

    galatasaray bir duruştur, bir karakterdir. yeteneğin geldiği, karakterin tuttuğu mecradır galatasaray. 15 yaşında kopenhag meydan muharebesine katılmak, 16 yaşında paris’te tribünde dayak yedikten sonra 17 sene boyunca paris deplasmanı olsun da gidelim diye beklemek, hamburg deplasmanında 3. gün sıkılıp sabahtan maça kadar batak atmaktır.

    benim karakterim, galatasaray’ın temsil ettiği değerler ile bağdaşmayan hangi kademede olursa olsun insanların galatasaray üstünden polüm yapmasına izin vermediği için herkesten özür dilerim; ancak protesto anayasal bir haktır. yine gider, askerde olduğum sene kombine alamadığım için kombine parası tutarında formamı alır çoluğa çocuğa dağıtırım, ancak arda turan’a tezahürat yapmam. başarı için ruhunuzu satmaya, etik değerlerden ödün vermeye gerek yok. verecekseniz de, “başarılar gelir geçer asaletin bize yeter” tezahüratı yapmaycaksanız; ikisi birden olmaz.

    etik değerlerden ödün verip galatasaray değerlerini ayaklar altına aldığımız noktada, hiçbir temeli olmayan diğer takımlardan farkımız kalmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın