resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 16050
    yazmayayım diyorum dayanamıyorum...
    biliyorum linç edeceksiniz ama içimden geçeni de söylemesem burada olmamızın anlamı yok.

    felipe melo hepimizin ortak noktada buluştuğu üzere "efsanemiz" oluyor. bu adam takım arkadaşını soyunma odasına kilitleyip bayıltana kadar dövdü. çok karakterli bir davranış olmadığı açık.

    canım ciğerim hocam fatih terim'in geçmişi saldırı, küfür, hakaret vs. anlamında epey kabarık. emniyet müdürüne kafa atmaktan kameralara hareket çekmeye kadar, hatta kebapçı da had bildirmeye varan geniş bir yelpazesi var. ben kendisini böyle kabulleniyor ve çok seviyorum.

    kulübümüzün ve hatta süper ligin bug'ı olan abdurrahim albayrak buraların pek sevmediği siyasi görüşe sahip. olsun ben seviyorum kendisini.

    arda turan'ın orospu rengi dediği forma elinde olan bir taraftar var mı acaba? hakikaten iğrenç bir renkti, bana da sorsaydınız o dönem aynı tepkiyi verirdim. adam parçalı olsun istiyor o meşum videoda.

    komik teklif olayına gelirsek, bunu arda'nın açıklaması lazım; dursun özbek gerçekten komik bir teklif götürmüş olabilir mi takdir sizlerin. ben komik bir şeyler yapmış olabileceğini düşünüyorum.

    burada okuduğum arda'dan nefret edilme sebeplerinin benzeri olaylardan örnek vermek istedim. bu davranışlar farklı kişilerde var ve biz bu adamları çok seviyoruz lakin objektif bakarsam burada sıkıntı arda'nın dosyasının kabarık olması.

    arda galatasaraylı olduğunu her yerde ve her zaman dile getiren türk futbolunun en kariyerli bireysel performansına sahip ve aynı zamanda en problemli geçmişe sahip futbolcusu. popülariteyi kaldıramadı ve bir sürü hata yaptı.

    sonuç olarak bu kadar büyük öfkeye gerek olmadığını düşünüyorum, ancak bu formayı giyecekse çıkıp özür dilemesinden ziyade akıllandığını ve bu tip işlere artık girmeyeceğini anlatması gerekir. bence kariyerindeki en büyük hatası hocaya yaptığı saygısızlık. hoca affettiyse bir galatasaraylı olarak bende af ediyorum.

    ben galatasaray'ı anne, baba, kardeş veya evlat gibi karşılıksız seviyorum. hiç bir beklentim yada ön şartım yok. arda yada bir başkası forma giydi diye asla bırakamam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın