• 400
    fatih hoca'nın 2 yurt dışı kampını 1 yurt dışı kampına indirdiği zamanda yurt dışına gidilmesinin ilk haftasında takımın %90'ının netleşeceği dönemdir(bence).

    ozornwafor + luyindama'ya verilen bonservisten dolayı al-sat dengesinde yaklaşık 5,5milyon euro eksideyiz.
    fernando'yu 4.5'a satttığımız söyleniyor. buna 2-3 milyon civarı bir bonservisle mariano'yu da katarsak al-sat dengesinde sıkıntıyı gideririz.
    fernando'nun yerini kiralık ya da bonservissiz oyuncuyla doldurabiliriz. sağ bekte ise linnes + şener olur büyük ihtimal.

    mevcut kadroyu koruduğumuzu düşünürsek bir tek banega için para gerekli olacaktır. kendisi olmazsa yerine bonservissiz biri düşünülebilir. orta alanda 2 kiralık oyuncu çok saçma olur. en azından biri kiralık biri bonservissiz olmalı bu durumda.

    diagne satılırsa o zaman banega + bir işe yarar forvet alıp gücümüze rahatça güç katabiliriz.

    belhanda'yı satarsak takımda orta sahayı komple değiştirmek demek olur bu ki belhanda'yı sattıktan onra gelecek parayla banega + belhanda yerine adam düşündüğümüzde belhanda yerine gelecek adamın kalitesinden şüpheli olurum. yerine gelecek iyi adam öyle ucuza takıma katamayız.

    ayrıca diagne'nin satışıyla ilgili süreç senegal'in afrika kupasından elenmesiyle(ya da afrika kupasının bitmesiyle) hızlanacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın