• 392
    bizim için gayet iyi geçen sezon. taraftarın derhal, acil gibi laflarına takılmamak lazım. bütün transferler bir anda olsun herkes ister de o işler öyle olmuyor. ayrıca derhallik bir durum da yok, takımda öyle çok fazla eksik yok. fenerbahçe'nin bütün takım değişmek zorunda, bir sürü adamın sözleşmesi bitti. onlar tabi daha aktif olacaklar. şuan transfer yapılmasa dahi takım ligi götürür, avrupa'da da geçen seneden daha iyi oluruz. en azından kadroda forvet var ve stoper ikilimiz çok farklı.

    muslera - ? - ismail çipe
    linnes - şener özbayraklı
    luyindama - ahmet çalık
    marcao - ozornwafor
    nagatomo - emre taşdemir
    fernando - donk
    ? - selçuk inan
    feghouli - jimmy durmaz
    belhanda - adem büyük
    babel - emre mor
    diagne - mitroglou gibi bir kadromuz var. bunların yanında gelecek vaat eden oyuncularımız mevcut.

    mariano ve ömer bayram kesin gidecek oyuncular gibi duruyor. yunus akgün için de iyi teklifler olduğu söyleniyordu. bu oyuncuların satışı ile ekside olan bütçemizi dengeler, hatta üstüne az da olsa para arttırırız.

    rotasyon için yerli kaleci ve yerli orta saha alabiliriz ki bunu da arttırdığımız para ile yapabiliriz. zaten bonservisi elinde olan aytaç kara ve bursaspor'un kalecilerinden birini takıma katmak istersek cebimizden pek bir şey çıkmaz.

    geriye de sadece orta saha transferi kalır. onu da kiralık olarak ya da luyindama'da yaptığımız gibi, beşiktaş'ın ljajic'de yaptığı gibi bir yol izleyerek yapabiliriz. ama bu transferi acil yapmamamız gerekiyor. bekleyeceksin. diagne kalırsa bu yolu izlersin, kalmaz da giderse de elin de rahatlar ve forvet de alırsın. o yüzden artık taraftarın bir susup, sabırlı olması lazım. önümüzde 2 ay var, rotasyonu tamamladık gibi, as oyuncularımızın çoğundan memnunuz. diagne'nin durumuna göre de 1 ya da 2 oyuncu transferini bekleyebiliriz sanırım.

    not: stoper konusunda ahmet çalık gidip yerine genç yerli alınacaksa ve bu transfer yüzünden bütçeyi aşmayacaksak oraya da bir transfer yapabiliriz ama elzem değil. hem takımda gökay güney var, hem de sonuçta oraya kim gelirse gelsin donk hepsinin önünde olacak. aynı şekilde orta saha rotasyonunda da donk herkesin önünde olacak.

    fernando'nun olası ayrılığında da zaten ya takasla birini takıma katacağız, ya da ondan gelecek para ile transfer yapacağız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın