• 375
    önceki dönemlere göre daha rahat olduğumuz dönemdir.

    şimdiye kadar 5 transfer yaptık ve 1'i ilk 11 diğerleri rotasyon oyuncuları oldu. geçtiğimiz sezonlardaki yedek kulübesi kalitesini sıfır bonservisle yükselttik. şu an için ilk 11 için panik halinde aceleyle almamız gereken oyuncu pozisyonu yok. evet, almamız gereken yer var ama acele değil önceki dönemlerdeki gibi.

    benim bu dönem kafam rahat.

    tek korkum diagne'nin gitmemekte ısrar edip belhanda'yı falan satmak zorunda kalmamız. belhanda'nın satılmak zorunda kalınması demek takımdaki tüm taşların yerinden oynaması demek olur ve işte o zaman paniklememiz gerekir doğal olarak.

    diagne satılırsa yerine daha iyi adam alabileceğiz ve bunun üstüne diğer bölgelere de güç katabiliriz.

    luyindama ve ozornwafor için verdiğimiz bonservisler olmasa kimseyi satmak zorunda olmazdık. o zaman bonservissiz ve kiralıklarla ilerlemeye devam ederdik ama şartlar diagne ya da belhanda'dan birinin satılmasını gerektiriyor. diagne satılırsa güçlenebileceğiz, satılmazsa mevcut 11 kalitesinin seviyesini koruyabileceğiz en iyi ihtimalle.

    daha zamanımız var. şimdilik de paniğe gerek yok; ancak 2. yurt dışı kampı başladığında hala bir değişiklik olmazsa o zaman anlayalım ki yine son dakikalarda anca birilerini alabileceğiz ve kafamızdaki rahat süper lig sezonu ve iyi bir şampiyonlar ligi rüyadan öteye gidemeyecek.

    diagne satılabilse tüm sorunlarımız çözülecek gibi ama işte böyle bir karaktere bel bağlamak da bizim hatamız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın