• 371
    ocak ayında yapılan hamlelerden sonra geleceğin inşaatının başladığı bir dönem başlamıştı. an itibariyle yazılan çizilen oyuncular bizi tekrar yapılanmaya itecek maddi sıkıntılar yaratacak oyuncular olduğu için bize scout ekibimizin keşfettiği 2-3 sene sonra tekrar para kazandırabilecek topçular gerekli.

    bu genç adı şanı duyulmamış oyuncular dışında orta sahayı banega ve oyun aklıyla şekillendirebilirsek hem elimizdeki genç yeteneklere vizyon katmış oluruz hem de ön 3lü veya 4 lüye ofansif defansif anlamda yardımcı olacak büyük bir adım atmış oluruz. ayrıca olası banega transferinde elimizde orta sahada sadece donk ve banega kalmış oluyor benim düşüncem 3. orta saha oyuncusunun scout transferi yönünde olacağı. hayırlısıyla takıma en kısa sürede katılırlar umarım.

    babel'in doğrudan ilk 11'e transferi dışında şu ana kadar yapılan tüm transferlerin hem türk kontenjanını doldurmak hem de kulübeden gelip katkı sağlayacak iyi yedekler olduğunu herkes rahatça görebilmekte.

    taraftarın yapması gereken yönetimi baskı altına almadan, basının uydurmalarına inanmadan teknik ekibi sıkıntıya sokmadan beklemek. imza atılana kadar sabırla beklemedikten sonra yok o da gelmedi, abi bu transfer de yalanmış sıkıntısı çekeriz. sağ duyulu olup sabırla bekleyeceğiz. teknik ekip ve yönetim elinden geleni yapacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın