• 369
    acele edip gaza gelmememiz gereken dönem. twitter’da yönetime sallayan ergenlerin aksine, gayet yeterli bir kadromuz var. onyekuru’nun da geldiğini düşünürsek, ndiaye’nin yerine bir 8 numara geldiği anda ligin hala en kaliteli kadrosu bizde olacak. bu kadar yaygara koparmanıza gerek yok.

    diagne’yi çok eleştirmeme rağmen, kalırsa yine ligin gol kralı olacaktır. bunu ön görmek çok zor değil. keza bir kanatta henry bir kanatta feghouli var. bunları destekleyecek babel ve belhanda var. henry gelmezse de babel’i sola kaydırırsın. acele edip, vasat adamlara 5-6 milyon bayılmaya hiç gerek yok. yönetim ve fatih hoca da bunun farkında. emre akbaba transferinde olduğu gibi, gaza gelip teklif yükseltmediler. doğru olanı yapıyorlar.

    fener’in sağa sola atlamasını da referans almamak gerek. bu adamlar ligde kalmayı son 3 maçta garantilediler. leş bir kadroları var, transfer için her yere saldırmaları beklendik bir durum. bizi onlarla kıyaslayıp, transferde geç kalıyoruz dememek gerek. aksine son yıllardaki en planlı dönemlerden birisini yaşıyoruz bence. yedek kulübemiz oldukça güçlendi. babel gibi ligde her takımda 11 oynayabilecek bir adam geldi. banega da geldiği an iş bitmiştir zaten. gerisi ufak dokunuşlar ve rötuşlar olur. örnek vermek gerekirse fernando ve diagne gider, yerine adam alırsın. ama işin kısası şu an eksik olan tek yerimiz, iyi bir 8 numara.
App Store'dan indirin Google Play'den alın