resim
Vedat Muriqi
Takım:Mallorca
Mevki:Santrfor
Yaş:30
Boy:1.94
Uyruk:Kosova
  • 556
    bu adamın bize transfer olmasını istiyorum ben. ama tabi ki tatlı su kurnazı rize başkanının ederinin üzerine bize kitlemesini kabul edemem.

    şimdi en son 3.75 m euro + 1 oyuncu kiralık teklifimize basına yansıyacak şekilde '' bu teklifin üstüne çıkmazlarsa vedat yok '' açıklamasını yapmıştı.

    çıkmayalım bu teklifin üzerine bakalım fenerbahçe'ye kaç paraya satabilecek. cevabı hepimiz biliyoruz ki satamayacak. çünkü bu transferde bizi kırdırmak istediği kulüp batık bir kulüp. fenerbahçe'nin bonservise harcayacak 5 tl si bile yok arkadaşlar nereye vedat muriqi'ye 5 m euro falan ödeyecek.

    hayır hadi fenerliler -ki rize başkanı da aleni fenerli- batık olduklarını kabul etmiyorlar hala yalı çocuğunun getireceği 100 m euro'yu bekliyorlar winwin den 900 milyar dolar falan toplandığını düşünüyorlar da bizim yönetim de mi bilmiyor ? fener ne kadar para verebilir ki ? ha harbiden sırf fiyat artsın diye 5 m euro dediler rize'ye bırakın alsınlar. bir forvete 5 m euro verdikten sonra görürüm ben onları geri kalan 9 transferi nasıl yapacaklarını *

    bu senaryo sonrası rize vedat'ı fenere satamayıp vedat'ın da ben rize'de oynamam kardeşim beni galatasaray'a satın baskısı ile bu sefer biz 2.75 - 3.5 m euro arası bir teklif ile oyuncuyu alırız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın