• 21713
    defansta sanırım bek pozisyonundaki oyuncularımızın hiçbiri bu yıl 30 maç oynayamayacak. o şekilde bir rotasyon ile oynayacağız diye tahmin ediyorum. sağ bek için mariano-şener, sol bek için emre taşdemir-yuto olur, linnes de görev adamı gibi iki bekte de ara sıra takılır.

    işte bence bu büyük lüks. 5-6 milyon euro bonservis getirirse, takımdaki en sevdiğim oyuncu olan linnes'in ayrılışına izin verilebilir. ya da benzer durum 2-3 milyonluk bonservis ile mariano için de geçerli. birinden birisi gidebilir.

    ayrıca bu yıl emre taşdemir'in göreceği sezon öncesi kamp ile takımda ilk 11'e geçip yuto'dan daha fazla zaman alacağını düşünüyorum. yüksek ihtimal bu yıl 8-9 yabancılı ilk 11'ler göreceğiz, geçen yıl olduğu gibi 11 yabancı ile sahaya çıkacağımız çok az maç olur. emre taşdemir, şener, adem büyük, jimmy durmaz... hepsi ara sıra denenebilecek oyuncular. özellikle şampiyonlar liginin yoğunluğunun yaşanacağı ilk yarıdaki maçlarda sıklıklı bu dörtlüyü göreceğiz.

    defansın göbeğine de yerli rotasyon için genç bir oyuncu alırsak süper olur yalnız. luyindama ve marcao lig için hayli hayli yeterli ama olası bir kart cezası ya da allah korusun sakatlıkta donk'a bel bağlamayalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın