• 350
    alışılagelmişin dışında ilerlediğimiz transfer sezonudur.
    şu anlamda standart dışıdır: normalde fatih terimin teknik direktör olduğu zamanlarda, transferler hep sürpriz olmuştur. önceden haber alamazssınız, futbolcu adı konusunda floryadan “çıt” çıkmaz. hatta arada bir fatih hoca çıkar, piyasadaki isimlerden hiçbirisiyle ilgilenmiyoruz akbabalarla ilgilenmeyin ben ne dersem o muteberdir der.

    bu sefer çok şaşırtıcı bir şekilde, basında adı geçen isimler hiç sekmedi. öyle ki alacakları maaşlara kadar en azından mertebe olarak doğru haberler geldi. hocam heralde taktik değiştirdi. galatasaray taraftarı zevkini yaşasın diye mi düşündü nedir, bütün transferler bir şekilde haber yapıldı.

    hatta müfit hoca kendisi bizzat radyo programında çıkıp isim zikretti.(bkz: #2693947) şimdi durum böyle okunca aboubakar için lan acaba mı? bi şeyler var o zaman, demeden edemiyorsunuz. banega da ayyuka çıkmış durumda. vedat muriqi yi de eklersek, sanki 2 forvet 1 merkez ortasaha transferi niyeti varmış gibi duruyor. gidecekler gittiğinde de pozisyonlarına bağlı olarak ihtiyaçlar karşılanacakmış gibi duruyor. ama bu şekilde transferi sonlasak bile baneganın yanına adam yiyen ortasaha almamız gerekecektir. aksi takdirde ortasahamız bu şekliyle çok kırılgan olacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın