• 21738
    hocanın 4-2-3-1 peşinde olduğunu düşünüyorum. bu dizilişte de feghouli ve belhanda'ya yer yok. ben adem büyük, babel, jimmy durmaz, yusuf erdoğan transferini, henry'nin yeniden kiralanma ve banega, vedat muriqi ile deniz türüç'ün de alınma talebini buna bağlıyorum.

    vedat - elmander (umut)
    babel - necati (burak)

    öndeki ikili kafasında bu hocanın. adem büyük ile de yedeklemek istiyor.

    kanatlarda ise;

    henry ve yusuf erdoğan - engin baytar
    deniz türüç ve jimmy durmaz - emre çolak

    olabilir. feghouli burada terim'in beklediği tempoyu veremez. ben feghouli'nin elimine edildiğini düşünüyorum. kendisinin gitmesini istemem. ancak gidecek gibi.

    orta sahada:

    banega - selçuk
    ???? - melo
    ceyhun gülselam - donk

    bu tamam. tam oturuyor. ama işte kritik nokta melo yok. melo çok önemli. melo olmadıkça bu sistem ve diziliş işlemez. her şeyiyle hem de. tekniği, alan savunma bilgisi, agresifliği, liderliği, takımı ateşlemesi, temposu, havadan etkinliği, pas arası yapması vb... buraya tam bir melo lazım. başka türlü bu iş çöker. çökecek kadar bile çalışmaz hatta. ikili orta sahada ise belhanda'ya yer yok. ne selçuk olabilir ne de melo. belki sağ ya da sol kanatta düşünülebilir engin baytar gibi. ama o kadar.

    defans en sağlam bölgemiz. tam bir ujfa - semih karşılığı olmasa da toplamda daha iyi bir tandeme sahibiz. beklerimiz de iyi. şener de gelecek. mariano gidebilir böylece.

    ben transferleri ve talepleri buna göre yorumluyorum. eğer melo'yu bulursak, bu sistem özellikle ligde çalışır. yine iyi ve çok çalışılmış, müthiş bir oyun izleyemeyiz. ama 11-12 gibi rakipleri döve döve yeneriz. teirm seviyor bu oyunu.

    ama eğer 3'lü orta saha oynayacaksak bu transferlere göre ben henry'nin yeniden kiralanamayacağını, feghouli ve belhanda'nın hatta belki de ndiaye'nin kalacağını ya da ona benzer bir oyuncu talebinin olduğunu düşünürüm. önde vedat, solda babel, sağda feghouli ve orta sahada 3 tane merkez orta saha ndiaye - banega - belhanda. ama burada deniz türüç talebi boşta kalıyor.

    sistem ya da diziliş ne olacaksa olsun, umarım takımın iskeleti ilk kampa katılmış olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın