resim
Mbaye Diagne
Takım:Al-Qadsiah
Mevki:Santrfor
Yaş:32
Boy:1.91
Uyruk:Senegal
  • 2380
    feghouli de, belhanda da çöptü bir zamanlar (belki kimine göre hala çöptür). yeni nesille beraber hayatımıza giren her şeyi hemen tüketme hastalığının sonuçları. bunlarla yaşamayı öğrenmek zorundayız. bu yeni anlayışa göre bir saniye içinde çöp olabilir yada ertesi saniye efsane de olabilirsiniz. işin kötüsü böyle düşünmekten ziyade bu lanet olası sosyal medya sayesine muhatabına hemen ulaşabilmekte. diagne'den hoşlanmıyorsan bunu ona anında iletebiliyorsun. kimin umurunda kulüp, transfer, para gelmiş geçmiş vs.

    ayrıca bu adamı satmakta acele ediyoruz ve bunu da tüm dünya öğrendi. bu sattığın kadar al olayına bir çözüm bulabilirsek kesinlikle kalmasından yanayım.

    iki sezondur üst düzey performans gösteriyor ve seneye de buna devam edeceğine inanıyorum. artık 20 m euro ve üstünü konuşabiliriz.

    bize ilk geldiğinde savruk ve verimsiz bir tarzı vardı ama zamanla hem fiziğini topladı hemde terim babanın eli değdi ve son derece faydalı oynamaya başladı. kalırsa bir şeyler daha öğrendikçe çok başarılı olacağını düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın