• 21735
    adam akıllı 1 tane forvet alabilirsek hücum tarafı oldukça alternatifli hale gelmiş olan takım.

    yaşlar biraz ileri gibi görünse de 1-2 sezon idare edebilecek bir hücum hattı kurduk sayılır. şöyle bir bakalım:

    onyekuru (22)
    feghouli (30)
    mitroglou (31)
    babel (32)
    adem büyük (32)
    jimmy durmaz (30)
    yusuf erdoğan (27)

    buraya 1 tane, 27-28 yaşlarında, adam akıllı forvet koyabilirsek bu sezon için oldukça yeterli olacaktır. ama o forvet bana göre vedat muriqi değil kesinlikle. daha net bir oyuncu olmalı. kostas giderse 2 forvet alabiliriz belki. ama tek başına vedat yetmeyebilir.

    orta sahayı da netleştirmemiz lazım. banega tamam gibi. fernando gitti deniyor. orta sahada bir tek belhanda ve donk kaldı. haydi selçuk da kaldı diyelim. buraya, banega dışında, 1 as en az 1 tane de yerli yedek lazım. belhanda giderse 2 adam lazım. ya da ndiaye yeniden kiralanacak. burada yerli opsiyon aklıma gelmiyor. mehmet topal filan olmaz. donk var zaten.

    işin defans kısmında da 1 tane yerli alternatif bulsak bence gayet iyi durumdayız. mariano gitse bile bence yeterli bir kadroya sahibiz.

    aslında yapılacak hamleler belli. kostas kalırsa 1, giderse 2 forvet. belhanda kalır ya da ndiaye yeniden kiralanırsa 1 as 1 yedek, ikisi de giderse 2 as 1 yedek orta saha. 1 tane de yerli stoper alternatifi.

    en azından 1 forvet ve banega dışında 1 orta sahanın kampa yetişmesi şart bana göre. adı geçtiği gibi seri kiralanacaksa ndiaye'ye gerek yok. ama belhanda gidecekse hem seri hem ndiaye kiralanabilir.

    benim tahminim bu hafta vedat ve banega transferi resmileşir. umarım vedat'tan kazık yemeyiz. 1 orta saha daha yetişirse sonrasında belhanda'nın durumuna göre bakacağız artık. 1 forvet daha alınacaksa o da beklenir. hazırlık maçlarında ve lig maçlarında vedat iyi performans gösterirse kostas kalabilir ve forvet alınmayabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın