• 337
    hala eksiklerimizin olduğu, ama genel transfer sezonu bugün açıldığından ve her transfer yaygarasının bize zarar vermesinden dolayı, ortalığı yakıp yıkmanın gereksiz olacağı transfer sezonu.

    şimdi gelelim konuya; bizim 2018-2019 sezonunda en büyük sorunlarımızdan biri topu üçüncü bölgede çok fazla dolaştırmamızdan dolayı ataklarımızı bir türlü bitiremiyor oluşumuz. aklıma gelen ilk maç kadıköy'deki fenerbahçe maçı. golü yedikten sonra yaklaşık 15-20 dakika boyunca topu bir sağa bir sola çevirmemiz ve arkasından ikinci golün bir türlü gelememesi.

    kısa duvar paslarıyla rakip ceza sahasına giremediğimiz gibi, uzaktan şut da çekmeyip rakip takıma bir tehdit oluşturamıyoruz. kısaca bu sezon hangi rakip iyi kapanabildiyse çok sıkıntı çektik. zaman zaman sofiane feghouli bir şeyler yapmaya çalıştı rakip kapandığında zaman zaman younes belhanda. onlar da yüzde yüz etkili olamadı.

    kötü oynayıp şampiyon olduğumuz sezonlardan bir tanesi de 2014-2015 sezonu. bu sezonda şampiyon olmamızın iki sebebi vardı.
    1. fernando muslera performansı: maalesef bu aralar şampiyon olma denemelerimizde çok ihtiyaç duyduk kendisine o da layıkıyla görevini yerine getirdi, iyi ki var ve hep var olsun.
    2. wesley sneijder performansı: kutsal portakalımızın muhteşem oyunu ve 14 gol 5 asistlik performansı. o sene her ihtiyaç duyduğumuz hafta bir şutör oyuncumuz tarafından kurtarıldık.

    gelelim şimdiye. şu ana kadar aldığımız ryan babel dışında hiçbir oyuncu şutör değil. dolayısıyla hala şutör futbolcu eksiğimiz var. rakip kilitlendiği anda 25 metreden kaleyi tutturabilecek oyuncun olursa, mutlaka bir gol atarsın veya en kötü bir karambol yaratırsın. dolayısıyla en az 1 şutör almamız şart.

    ne kadar farklı pozisyon üretebilme ihtimalimiz varsa eğer, galibiyet ihtimalimiz o kadar artar. umarım her şey istediğimiz gibi olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın