resim
Mbaye Diagne
Takım:Al-Qadsiah
Mevki:Santrfor
Yaş:32
Boy:1.91
Uyruk:Senegal
  • 2343
    olur da takımda kalırsa, milli takımdaydım bahanesine takımımıza katılmasını bile sezon başlangıcına sarkıtacak olan forvet. artık takımda kalması takıma komple zarar verecek olan futbolcudur.

    tamam ligde 34 maçta 30 gol atmış. nasıl attığının önemi yok. evvelki sezon penaltı atamıyorduk hatırlatırım. penaltıları küçümsememek gerek bu yüzden. ama futbolu ve karakteri bize uymadı. bu yüzden gitmesini istiyorum. sırf ekonomik getiri olsun diye gönderilmezdi yoksa. başka adam satılır yine para bulunurdu ama bu adam sorunlu. saha içinde futbolunu geçtim adamın karakteri uymuyor bize.

    son yaptığı arabistana gitmiyorum açıklamasının bizim bonservisi düşürmemiz için bir oyun olduğunu düşünüyorum yine de. aldığımız 13 milyon muydu her ne kadarsa artık 13'e satalım gitsin artık. ne bu arkadaş bununla mı uğraşacağız. adamın keyfi için takımı kuramayacağız, alacağımız adamları alamayacağız. takımda kalırken bu adam sahada olurken alabileceğimiz oyuncuları alamadığımız için güçsüz kalacağız. ve bu adam bir şey olmamış gibi gözümüzün içine baka baka dolaşacak. bence adamın sivil hayattaki güvenliği bile tehlikeye girer sokakta, avm'de falan dolaşamaz hale gelir. bunu istiyorsa buyursun kalsın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın