son paylasimi onumuzdeki sezon icin cok kotu sinyaller vermektedir.
2302
eksi sozluk'te al bilmem ne takimiyla anlasildigi ama kendisinin surekli maaş konusunda ariza cikarttigi iddia ediliyor. bence gidisi kesinlestigi icin saygisiz taraftarin damarina basıyor olabilir ki hakli adam bence.
2303
elimizde filan patlamamis oyuncudur, s. olup gidecektir, akli sira pazarlik kizistirmaktadir.
2-3 gün icinde gidecektir. dengesiz insanlar baskili anlarda böyle sacmalar ve saldirganlasabilir.
yakinda gider herkes rahat olsun.
2304
mükemmel forvet diye birşey yok. bizim taraftarın önce bunu anlaması lazım. diagne hakkında medyadaki satılacak haberlerini de, taraftarın hemen verelim demesini doğru bulmuyorum. diagne iyi bir forvet, 30 gol atmış gol kralı olmuş, şampiyonluk yaşamış, juve kökenli bir forvetin değeri vardır. diyelim ki satılmadı veya gitmedi diagne kesinlikle kötü bir forvet değil tam tersine ligdeki en iyi forvet.
4 yıllık kontratım var ve kalmaya karar verdim,demiş.* oh iyi yapmış dediğim futbolcu, belki insanlar bu işlerin böyle olmadığını anlar ve bu aptallıklarına bir son verirler. ne demişler bir musibet bin nasihattan iyidir.
mbaye diagne: "galatasaray'la 4 yıl daha kontratım var. gitmek istersem kendim karar veririm. benim hakkımda çok konuşuyorsunuz, en azından artık beni aramazsınız. arabistan'a gitmiyorum. anladınız mı?"
sosyal medyaya girişte ehliyet gerekliliğini bir kez daha bizlere gösteren forvetimiz.
öyle ya da böyle bir devrede 10 gol attı, statikliğini çözersek daha da fazlasını atacaktır. kalırsa bizim, giderse de bizim ancak ben de fiyat yükseltmeye çalıştığını düşünüyorum.
2309
bu adamı bu transfer döneminde satamazsak sorumlusu 5 ay forvet alamayıp galatasaray'ı kasımpaşa'da oynarken bile sorunlu bir karakteri olduğu belli olan bu dengesize muhtaç bırakan, nasıl olsa yazın araplara satarız deyip son gün 10 milyon euro bayılan yönetim, ve sosyal medyada adamın her postunun altına go to arabia, sat sat sat vb. yazan, zamanında belhanda'ya instagram kapattıran, satılacak oyuncuya çöp muamelesi yapıp piyasasını düşüren bazı beyinsiz galatasaray taraftarıdır.
beyin yoksunu galatasaray taraftarının damarına bastığı bir başka galatasaray oyuncusu. hatırlarsınız bu insanlar belhanda'ya da instagramını kapatırmıştı. şu dönemde de fernando'ya come to sevilla gibi saçma sapan şeyler yazıyorlar.
her şeye rağmen de kalacağına pek inanmıyorum. oldukça para göz bir oyuncu. bizden daha fazla maaş veren herhangi bir takıma arkasına bakmadan gider.
2311
gitsin ya da kalsın, faydalı olsun ya da olmasın geldiğinden beri sosyal medya teröristlerinin kurbanı olmuş futbolcudur. ilk topa dokunduğu trabzon maçından beri saçma sapan mesajlar atılıyor sosyal medya hesaplarına, yine iyi dayandı şimdiye kadar. bu sığırlara en güzelini beşiktaş'ta oynarken babel yapmıştı. bizde de haddini aşan olursa yine yapar umarım.
sosyal medya hesaplarında bir çok kişi tarafından küfürlü içeriklerle gitmesi gerektiği yönde mesajlar aldığı için bu açıklamalar için gecikti bile. gamsızda olsa her insanın bir patlama eşiği var. kendisi şuan ilgi çekmeye çalışıyor. önümüzdeki yıl takımda kalacağını sanmıyorum .
2313
kendisine hani bazen beyinsiz kalas falan diye hakaret ediliyor ya, işte kendisini sosyal medyadan takip edip sürekli kendisine bişeyler yazan taraftarlarımız ondan kat kat daha beyinsiz.
2314
4 yıllık kontratım var gitmiyorum demiş. geçmiş olsun. umarım anlık bir sinirle yazmıştır.
ülke olarak o kadar boş kullanıyoruz ki şu sosyal medya denen illeti. herkesin hayatı orası olmuş. adamın işi gücü yok futbolcuya siktir git diye mesaj atıyor, gel diye yorum atıyor. oğlum manyak mısınız lan?
euro 2016'da eyfel kulesini kırmızı yaktırdık diye övünüyoruz. hagi mi iyi maradona mı iyi anketinde hagi'ye kazandırıp seviniyoruz. fifa oyunu anketlerinde türk stadyumlarını birinci yapıp kendi aramızda kapışıyoruz. ben bunlarda övünülecek bir şey göremiyorum. sosyal medya kullanımımız o kadar iğrenç ve aşırı düzeydeki geri kaldığımızın resmidir bence. geri dönüşte yok bu saatten sonra. her gün daha kötüye gidecek. bu olayda bunun bir sonucu işte.
2315
kişisel instagram sayfasında sürekli küfür yiyen ve hakaret edilen forvet. yemin ediyorum bunu yapan insanlar gerçekten vasıfsız birer fare, bu aptallar yüzünden diagne işi iyice yokuşa sürecek.
2316
senelik 4 küsürü reddedip 2 ye takımımızda kalacak karakterde bir futbolcu değildir. kuruşun hesabını yaptığına eminim. en son burak yılmaz'ın gitmesi için bu kadar dua ettiğimi biliyorum ama burak'a bile rahmet okutur bu herif.
not: gördüğüm en arıza topçu. gittiğin gün lokum dağıtacağım.
2317
elalem vedat'ını kıymete bindiriyor, bizim taraftar gol kralını çileden çıkarıyor. gitse de kalsa da faydalı olacaktır. adamı rahat bırakmak lazım.
yaptığı son instagram paylaşımıyla aspor'da ali baransel'e, emre bol'a sevinçten naralar attıran futbolcumuz;
transfer mevsiminin kapanmasına 63 gün (yazıyla altmış üç) var. bizim taraftarlar adamı sosyal medyada sürekli taciz ederek ne yapmaya çalışıyorlar? az biraz sabır yaaa.
2320
arabistan'a gitmiyorum yönündeki paylaşımı silmiştir. yönetimden sağlam bir azar yedi muhtemelen. kapının önüne konulduğu gün lokma dağıtmak lazım.
2321
ex-forvetimiz.
yine galatasaray taraftarı olarak bize ait olanı gömüp değersizleştirmek bizim işimiz.
en canlı kanlı güncel örneğide kendisidir.
2322
an itibariyle ruh hali aşağıdaki şarkıya uygun futbolcu.
arızalı değil, haklı olan topçudur. senin taraftarın adamı itin götüne sokarken bir şey yok da diagne gitmeyecem ulan arabistan'a diyince mi arızalı oluyor?
2324
bizden yıllık çok düşük para alıyor. bu yaz gitmezse kendisine doğru düzgün teklif gelmeyeceği de belli. para için gidecektir.
yönetim ve teknik heyet ile problem yaşamazsa seneye de denenmesinde sakınca yok. tek sıkıntı transfer bütçesi için başka bir oyuncu satmak zorunda kalacağız.
2325
olur da takımda kalırsa, milli takımdaydım bahanesine takımımıza katılmasını bile sezon başlangıcına sarkıtacak olan forvet. artık takımda kalması takıma komple zarar verecek olan futbolcudur.
tamam ligde 34 maçta 30 gol atmış. nasıl attığının önemi yok. evvelki sezon penaltı atamıyorduk hatırlatırım. penaltıları küçümsememek gerek bu yüzden. ama futbolu ve karakteri bize uymadı. bu yüzden gitmesini istiyorum. sırf ekonomik getiri olsun diye gönderilmezdi yoksa. başka adam satılır yine para bulunurdu ama bu adam sorunlu. saha içinde futbolunu geçtim adamın karakteri uymuyor bize.
son yaptığı arabistana gitmiyorum açıklamasının bizim bonservisi düşürmemiz için bir oyun olduğunu düşünüyorum yine de. aldığımız 13 milyon muydu her ne kadarsa artık 13'e satalım gitsin artık. ne bu arkadaş bununla mı uğraşacağız. adamın keyfi için takımı kuramayacağız, alacağımız adamları alamayacağız. takımda kalırken bu adam sahada olurken alabileceğimiz oyuncuları alamadığımız için güçsüz kalacağız. ve bu adam bir şey olmamış gibi gözümüzün içine baka baka dolaşacak. bence adamın sivil hayattaki güvenliği bile tehlikeye girer sokakta, avm'de falan dolaşamaz hale gelir. bunu istiyorsa buyursun kalsın.