• 34464
    "mikel'i 1,3 milyon euroya alacakken, haberlerin çıkmasının ardından 1,5'a bitti. bu transfer haberlerini önceden vermek, kulüplerin para ve oyuncu kaybetmesinden başka hiçbir işe yaramıyor. yapabiliyorsak bizdeki futbolcuların değerlerini yükseltmeye çalışalım. dışarıdan alacağımız oyuncuların isimlerini basında bu kadar çok yazmak bize zarar veriyor."

    "mikel'in parasının örtülü ödenekten verileceği yazılmış. trabzonspor, türkiye'nin en şeffaf kulübü. bankalar birliği ile yapılandırma anlaşması imzaladık. uefa'nın kuralları ortada. hayatları örtülü ödeneklerle geçenlerin bu tip haberleri yapması doğaldır. trabzonspor'un gizleyecek hiçbir şeyi yok. örtülü ödenekten 1 lira para almadık. herkes böyle bilsin."

    "bir genç oyuncu daha alacağız. ayrıca stoper ve forvet kaldı. halil dervişoğlu için de 300 bin euro olan bonservis bedeli, haberlerin çıkmasının ardından 2 milyon euroya çıktı. biz bu paraları veremeyiz. abdülkadir ve yusuf için teklif edilen rakamları konuşmak bile istemiyorum. kesinlikle bu oyuncuların değerlerini yansıtmıyor. ikisinin de bizden gitmesi söz konusu olamaz."

    ahmet ağaoğlu
App Store'dan indirin Google Play'den alın