• 336
    öncekilere göre daha hızlı ilerlediğimiz dönemdir. bu dönemde forvet ve orta saha konuşuldu. sol kanat da konuşuldu ama sağda feghouli'nin alternatifi konuşulmadı. ligde feghouli'nin yokluğunda 1 maç falan idare edilir de şampiyonlar liginde yokluğunu ararız.

    bu dönem için hatırladığım, feghouli'nin bölgesinde alternatif olabilecek tek isim olarak deniz türüç'ün ismi bizimle anılmakta. deniz türüç güzel bir alternatif olacaktır. hem de yerli.

    bir de stoperlerin alternatifleri var tabii ki. ozornwafor yabancı sayısında boşluk bulamazsa mecbur kiralanacak. stoper alternatifleri için de yoğunlaşmamız şart. ama tabi yerli olarak o bölgeye alabileceğimiz isimler çok maliyetli ve alması zor olur. donk için joker diyebiliriz elbet ama sürekli bel bağlamak sağlıklı olmayacaktır. türkiye kupası maçlarında falan olabildiğinde ilk 11 oyuncularımızı dinlendirmemiz gerekecek.

    banega'yı aldık, fernando'yu verdik; yusuf, jimmy ve şener'i de aldık olarak varsayarsak,

    yerli olarak: deniz türüç + bir stoper + bir forvet, ve tabi ki bonservissiz ya da çok çok az bonservisle alınabilecek yerli gençler.
    yabancı olarak bir forvet + bir defansif orta saha(adam yiyen cinsinden)

    transferleri ile dönemi kapatmalıyız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın