• 331
    takımımızın çok güzel bir şekilde ilerlediği transfer dönemidir.
    arkadaşlar kadroda revizyona gidilecek. geçen sene imparator bunu söylemişti. bu değişim sadece yedeğe türk alalım bir kaç tane yabancı alalımla olmayacağına inanıyorum.

    gelenlere bakalım;

    ozornwafor : genç ve potansiyel vaat eden stoperimiz. seneye marcao veya luyindamanın ayrılması halinde yerine monte edebilecek miyiz göreceğiz.

    ryan babel : kalitesini zaten hepimiz biliyoruz. ffp kılıcı tepemizdeyken iki milyon euro imza parasına hem forvet hem sol kanat oynayabilen kaliteli ve tecrübeli kimi alabilirdik bilmiyorum benim aklıma bir isim gelmiyor. klişe olacak ama ligi tanıyor, şampiyonlar ligi tecrübesi var. fiziği yerinde ki ingiltere liginden geliyor.

    adem büyük : bonservisi yok. verilecek ücret 1.1 milyon euroya tekabül ediyor. yerli yedek forvet olarak bence gayet iyi transfer. bize karşı oynadığı maçlarda evet bizi sinir eden hareketleri oldu. ama şöyle bakalım artık rakip takım taraftarlarını sinit edecek.

    gelme ihtimali olan oyuncular

    banega : sevilla gibi bir takımın gönderdiğine pişman olup üzerine para vererek geri aldığı bir isim. defansı ve ofansı dengeli yapıp oyunu rakip sahaya güvenli ve seri bir şekilde taşıyabilecek tam da ihtiyacımız olan futbolcudur.

    guga : ben bu arkadaşın varlığından sosyal medyaya adı düştükten sonra haberdar oldum. performans videoları tabi ki bir ölçüt değil ama scout transferi olacak. scoutumuzun da brezilyadan bulduğu son beki de düşünürsek (bkz: alex telles) bence oldukça verimli bir transfer olacak. videolardan gördüğüm kadarıyla ofansı iyi, ortaları alışık olmadığımız şekilde iyi bir bek. olur umarım.

    onyekuru : bu sene kadromuzda bulunması olmazsa olmaz kanaatimce. geçen sene geldiğinde yetenek olarak un yumurta şekeri varken fatih hoca onları birleştirip bir güzel helva yaptı. bir sene yesek o helvadan yeter bize.

    isimler daha da ciddileştikçe editleyeceğim entry'yi.
    bence oldukça planlı programlı bir şekilde ilerliyoruz. umarım günü kurtarırken geleceğin temelini atan transferlerimiz devam eder.
App Store'dan indirin Google Play'den alın