• 329
    gereksiz yangın yapılan sezon.

    hem transferler duyulup fiyat artınca yangın yapıyoruz, hem isimleri ortada dönmeyince. yönetim de ne yapacağını şaşırır bizim elimizde.

    babel nokta transferdir. hepsinden önemlisi onyekuru'da oluşan top tutma, takımı rakip sahaya taşıma eksiklerini kapatacaktır. sadece sözleşme süresi -1 olabilirdi ancak daha önce de dediğim gibi bence biz istedik 3 yıllık anlaşmayı. son sene elden kaçırmaktansa 1-2m dahi olsa satılırsa 9.5m denilen rakam bir anda 6m seviyelerine iner. 2 sene için de gayet normal.

    adem transferi de yine tecrübe ve aldığı ücret bakımından gayet olumlu. kenarda muğdat duracağına adem, yusuf erdoğan, jimmy dursun. üstelik bu adamların hepsi birden fazla mevkide görev alabilir.

    ozornwafor da u20 dünya kupasında en iyi 11'e seçilmiş adam, komik bir bedelle alınmış ve marcao'nun gidişi öncesi hazırlık yapılmış bir nevi. tutar tutmaz orası ayrı.

    banega oyun planı için doğru isim, anlaşma koşulları tartışılabilir.

    guga, claudio falcao , bennacer, hamed jr, seri hepsi doğru isimler. hem gençleştirme hem de ilerde kar edebilme açısından.

    ve her bölge için 1-2 isim geçiyor dikkat ederseniz. trezeguet bile var muhtemelen soso'nun iyi bir teklif gelmesi ihtimaline karşı.

    yönetim bu kadar doğru iş yaparken eleştirmek doğru değil.

    bana kalsa yaşını almış, 1-2 sene sözleşmesi kalan yuto,mariano,fernando ve iyi bir teklif gelmesi halinde linnes-belhanda ikilisini bile satmalıyız.

    bu 5 isimden 20-25 gelip üstüne de diagne satılırsa toplam meblağ ile bahsi geçen gençlerden çok çok daha iyi ve dinamik bir takım kurulabilir.

    muslera-marcao-luyindama-soso iskeleti bozulmamalı tabi.

    kısacası müsterih olun, ben 8-9 ay öncesinden "şubat ve temmuz için izin verin" diyen hocanın yanlış-eksik adım atacağını düşünmüyorum
App Store'dan indirin Google Play'den alın