• 323
    yönetimin plansızlığının ve teknik heyetin kafa karışıklığının tüm çıplaklığıyla gözler önüne serildiği dönemdir.

    ideal olan öncelikli olarak mutlak takviye gereken yerler olmalıydı. bizim orta saha ihtiyacimiz şubattan beri ortada. en gec nisanda işi bitirecek transfer sezonu başladığı gibi açıklayacaksın. diagne'yi satacagini dünya alem biliyorken alternatifini en gec mayısta bitireceksin. onyekuru'yu bir daha kiralamak istiyorsan nisan mayıs gibi görüşmeleri başlatıp olursa daha sezon bitmeden açıklayacaksın. olmuyorsa da yine mayıs gibi alternatifini çoktan bulmuş olmalısın. haziranın ilk yarısında da açıklayacaksın. budur.

    durup dururken adem açıklanıyor. onyekuru'nun durumu belli değil. 30 gol atmış forvetini adam gibi pazarlayamamışsın, ne yapacağın belli değil. yedekte dursun diye aldığın forvetle 2.6 milyon euro'ya sözleşme yapmışsın elden çıkaramıyorsun. daha onun akıbeti belli değilken 33'lük adama seneligi 3.15'ten 3 yıllık sözleşme yapıyorsun. ndiaye'nin gideceği daha şubat mart aylarında bile % 100ken yerine alternatifini şimdi şimdi bakınıyorsun.

    sene sonu sözleşmeleri bitecek olan mariano, nagatomo ve fernando için plan ne? şimdi satmazsak seneye iki ucu boklu değnek, bunun farkında mıyız?

    her şey karman çorman. her yer her yerde. kafalar karma karışık.

    allah sonumuzu hayır etsin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın