• 309
    bir ihtimali vardır. eğer 2024'de planlanan şampiyonlar ligi söylenildiği gibi olacaksa birinci hedef avrupa'da ilk 24'e girmek olmalıdır. yani yari final, çeyrek final değil, ilk 24. bu sıralamaya girmek de zordur ama bugünden planlamanı yapıp 5 yıl boyunca yüksek puanlar toplarsan imkansız değildir.

    ikinci hedef ise 2024'den sonra ilk 24'de kalmaktır. böylece liginde kaçıncı olduğuna bakılmaksızın sürekli şampiyonlar ligi'nde olacaksın. şampiyonlar ligi'ndeki maç sayısı da artacağı için aslında senin ana ligin bu lig olacak.

    böylece muhtemelen o zaman çok artacak olan şampiyonlar ligi gelirlerine sürekli kavuşmuş olacaksın. artan sponsorluk, reklam, ürün ve futbolcu satış gelirleri de cabası. yani ortalama bir premier lig takımının, premier lig sayesinde ciddi gelirler kazanması gibi olacak durumun.

    artık şampiyonlar ligi seviyesinde olduğuna göre zaten yüksek standartlarda yönetiliyorsun demektir. ondan sonrası için ise her şey olabilir. leicester, premier lig'de şampiyon olmadı mı? emin olun ki bu taraftar sayısı ve dünyada taraftar kazanma potansiyeli ile galatasaray'ın şampiyon olma olasılığı, leicester'dan daha fazla olur. çünkü o zaman galatasaray bir türkiye ligi takımı değil şampiyonlar ligi takımı olacak. şu an önümüzü tıkayan ne varsa o zaman geçersiz olacak.

    evrimin şartları dünyadaki her canlı ve onların sosyal alanları için geçerlidir. önce zorlu çevre koşulları ortaya çıkar. daha sonra orada hayatta kalma ihtiyacı oluşur ve adapte olabilenler yaşamaya devam eder.

    ilk 24'e girip şampiyonlar ligi takımı olursak bu bizim kendi evrimimizi gerçekleştirmemizi sağlayacaktır. ondan sonra ise her şey mümkündür. yeter ki biz bu 5 yıl boyunca takımımızı avrupa'da puan toplaması için zorlayalım ve o ihtiyacı oluşturalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın