• 21714
    önümüzdeki sezon şampiyonlar ligi'ne bildireceği 22 kişilik kadroda* minimum 2 tanesi altyapıda yetişmiş olmak üzere yine minimum 6 tane türkiye'de yetişen oyuncu bildirmek zorunda olan takım. 21 yaş altı oyuncularımız listeye bildirilmek zorunda olmadığından kadroyu geniş tutabilmek adına bunu oradan çözmemek gibi bir politikamız vardı geçen sene, o yüzden yine aynısını yapacağımızı varsayıyorum.

    şu anda altyapı kontenjanından 21 yaş üstü elde bir tek ismail çipe var. o yüzden geçen sene altyapı kontenjanı için alındığı söylenen ancak bu konuda bir işimize yaramayan* semih kaya'nın tekrar alınacağını düşünüyorum.

    türkiye'de yetişen oyuncu statüsüne gelirsek:
    emre taşdemir
    ahmet çalık
    emre akbaba

    şu anda sözleşmesi devam eden oyuncularımız. emre akbaba'nın seneye listelere yazılacağını sanmıyorum. ahmet de gönderilecektir takımdan. bu yüzden selçuk'la kesin sözleşme yenilecek. yusuf ve şener'in de geldiğini varsayarsak güncel hali:

    nation trained:
    emre taşdemir
    selçuk inan
    şener özbayraklı
    yusuf erdoğan

    club trained:
    ismail çipe
    semih kaya

    14 yabancı hakkımızı da dolduracağımızı düşünürsek, geriye kalıyor 2 kişilik yer. bu da gurbetçi oyunculara ayrılabilecek maksimum kontenjan. şu anda elde ömer bayram var ama gönderileceğini düşünüyorum. deniz türüç ve adı geçen diğer benzer oyuncular için dikkat etmemiz gereken bir husus.
App Store'dan indirin Google Play'den alın