• 62
    iyice itici olmaya başladı bunlar. messi ile kendilerini karşılaştırıyorlar. messi fazla alıyormuş da bunlar az alıyormuş. dalga mı geçiyorsunuz, adam mı seçiyorsunuz? uzun vadede başımızı ağrıtacak kadın futbolu. eleştirenler hödük sayılacak. barış, demokrasi, gökkuşağı falan diyip bizi susturmaya çalışacaklar.

    serbest piyasada herkes ederi kadar değerlenir. bütün kadın futbolu bir messi etmez. futbol severler için gerçek bu. messi'nin oynadığı şl çeyrek finali mi, kadınlar dünya kupası bütün maçlarını mı izlemek istersiniz. messi'nin levante deplasmanını mı, yoksa kadınlar dünya kupasında abd-fransa finali mi? en az %80'imiz messi'yi seçer. o zaman kezbanlığa lüzum yok. herkes yoluna gitsin.

    bm de kadın futbolcuların maaşlarıyla uğraşacağına biraz daha abd köpekliği yapsın. herkes uzman olduğu konuya yoğunlaşsın.

    https://mobile.twitter.com/.../1143595873282207744

    not: kadın futbolu umrumda değil. isteyen izler, istemeyen izlemez. isterlerse messi'den fazla kazansınlar. beni ilgilendiren ve sinirlendiren durum yavaş yavaş kadın futbolunu yukarıya çıkarmak için erkek futbolu üzerinde dokunuşlar yapma ihtimalleri. bm falan işin içine girmişse bir plan olduğu belli.
App Store'dan indirin Google Play'den alın