• 87
    yenilenmesi istenen yasa. açıkçası eski yasayı ne kadar uyguladınız da yetmedi? hakikatten soruyorum. sarkastik bir soru değil bu. ben bir birine devamlı olarak ağır küfürler eden insanları sıkıldım. spor üzerinden vandalizm yapanlardan sıkıldım. sevdiğim bu insan halini -yani spor- ve kültürü kirletmelerinden sıkıldım ancak eski yasa gerçekten son demine kadar uygulandı mı şüphelerim var. yoksa benim için hiç sorun değil yapılan değişikliklerdeki sayılar.

    benim paramı zorla almaya çalışan sistem bir zahmet bunun bedeli olarak lütfedip stada kelebek bıçakla, pompalı tüfekle girilmesini engellesin. ki toplanan şarj aletletlerini, bozuk paraları vs hangi hakla topladıklarını hiç bilmiyorum ve bana hiç ahlaki ve hukuki gelmiyor. hadi bunu kabul ettik diyelim -ki bir daha vurgulamak istiyorum kabul edilemez bence- nasıl 2 takımın da organize etmediği bir müsabakaya birisi bıçakla giriyor ve bundan suçsuz takımlar ceza alıyor. (beşiktaş ve konyaspor)

    beni ne suçluyu bulma konusunda becirikli ne de yasaları uygulama konusunda heveskar olduğuna bu devlet inandıramıyor.

    not: bir hukukçu arkadaş karaborsa konusunu bana açıklarsa çok müteşekkür olurum. karaborsa yanlış bilmiyorsam anglo-saksonlarda yasal. biz de niye yasak, mantığı nedir?
App Store'dan indirin Google Play'den alın