resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 7032
    subat 2018'de mustafa cengiz'in acikladigina gore kendisine 86 milyon turk lirasi borcumuz varken 28 milyon lira da alacagimiz varmis. yani net borcumuz 58 milyon lira. bu herif kendi kafasina gore borcu euro'ya cevirip o sekilde almaya calisiyor. oncelikli olarak bu herifin kuluple iliskisinin kesilmesi lazim. sonrasinda da senede 1 milyon lira olmak uzere 58 seneye yayilmis bir vadeyle buna sadakasi verilsin diyecegim ancak bu onu dahi hak etmiyor.

    baktiginizda 58 milyon lira cok yuksek bir meblag. zengin insan icin bile cok para. bir insanin bu parayi geri istemesinde bir sakinca gormuyorum. lakin bu herif bizim kulubun baskanlik koltugunu isgal etmekteyken rivadan bize nereden baksaniz 500 milyon-1 milyar turk lirasi arasi zarar ettirdi. sadece bu sebeple bile icerde kalan parasini ozur maiyetinde birakmasi gerekirken bu bilmem ne herif o parayi geri isteyebiliyor. hayir zaten bu herifin o parayi geri istemesi de artik bizi sasirtmiyor zira kendisinin ne halt oldugunu biliyoruz amma ve lakin boynumuzun ustunde ffp kilici sallanmaktayken ve kulup artik ruzgari arkasina almis ve acikliga cikma umudunu omuzlarinda bulmusken bu herifin cikip o parayi talep etmesi igrenc bir sey. bu artik dursun bakkala bile yakismayacak duzeyde lagim seviyesinde bir davranis.

    bence cengiz baskan borcu odemeyi geri birak, riva anlasmasinin teftisi icin bir denetim sirketiyle anlassin ve sonucunda da zararin tazmini icin bu herifi dava etsin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın