• 1224
    hiçbir şey bilmeyen basındır.

    abartma falan yok, gerçekten hiçbir şey bilmiyorlar. twitter'da duyduklarını yorumlayıp gazeteciyiz diye geçiniyorlar. ülkenin yayıncı kuruluşunda çıkan yorumcu, mitroglou'nun sözleşmesi bitti diyor. sözleşmenin 1.5 sene olduğundan bir haber.

    hangi kanalı açsak, aynı ezbere yorumlar : "diagne satılacak. bir teklif var. galatasaray forvet alacak." aramızdan birine bağlanıp, "evet anlat galatasaray'daki durumlar ne?" diye sorsalar biz de söyleriz bunları zaten.

    güya piyasanın kalbur üstü gazetecilerinden evren göz, youtube'a video koyuyor, allah aşkına açıp izleyin. video 20+ dakika, 0 yeni bilgi. galatasaray transfer yapacak. babel, şener, guga'yı duymuş twitter'dan, abdürrahim albayrak meksika dediği için hemen chicharito ve herkesin favorisi diagne'nin gidişi.

    yeni bilgi veren kimse yok. bipspor'u biraz ayrı tutuyorum onlarada sponsorluk anlaşması sebebiyle biraz ayrıcalık tanıyoruz.

    sadece galatasaray için değil her takım için durum bu.

    beşiktaş'ta herkes işi gücü bırakmış umut meraş'ı transfer etmek istiyor. he bir de tyler boyd.

    fenerbahçe için haftanın modası "uefa'dan gelecek haber". haber geldiği gün şov yapacak çünkü fenerbahçe.

    yemin ediyorum sermayem olsa yarın bu işe girerim. ülkenin her alanında kalite eksikliği var ama buradaki değişik bir boyuta ulaşmış. aranızdaki gönüllüleri de alıyorum ekibe. şöyle bir ortamda bir haftada ortaçağ, 15 günde yeniçağ ,yemin ediyorum 1 aya kadar fransız devrimine kadar götürürüz biz bu işi.

    delirttiniz adamı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın