resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 7022
    balmumcu'ndaki otelinde ".... angles eu" ekibinden her daim 1 düzine misafirin! konakladığı. otelin sirkülasyonunu ve estetiğini arttırdığı ilginç bir anektoddur. halbuki misafirler yazdıkları faturalara göre de çok daha uygun koşullarda servis sağlıyor.

    insan otelin boş odalarını galatasaray'a konaklama olarak mı fatura ettiler diye düşünmüyor değil. çok yazık ve çok ayıp.

    gs lisesi mezunları bile lisecilere diş göstermeye başlamışken derler ya "fatal error" hah işte öyle bir hata yaptı kendisi. 1980'ler kuşağı itibariyle hatta 70lerin de büyük bölümü bu lisecilere karşı dost meclislerdine gürlemeye başladı.

    siyaset gereği yüzlerinize gülen genç kardeşleriniz var ya liseciler, arkanızdan hanımlarınızı kaç xx ve xy ile aldattığınızı bağıra bağıra anlatıyorlar, nerede yolsuzluklar yaptığınızı, nerede klüpten nemalandığınızı....

    sırtımızdan ne zaman hançerleneceğiz endişesiyle yaşayarak yol almaya çalışmaktansa, hançerle yüzleşip sonra önümüze bakmamız inanın çok daha ferahlatıcı bir durum olacaktır.
    derler ya her şerde bir hayır vardır, bunun hayrı da bu adamdan kurtulmamız olacaktır.

    düzenleme: transferlazım'a şerh şer anımsatması için teşekkürler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın