• 3552
    eyup yildiz'in flooduna gore anadolu efes yonetimi kendisini mactan once ali koc ve fenerbahce taraftari ile polemige girdigi icin ve galatasaray taraftarini salona cagirdigi icin uyarmis. ergin hocanin tavri da bunaymis ki kupa torenine de katilmamis. istifa ederse sasirmam deniyor.

    https://twitter.com/.../1142183607106187264

    bir euroleague takimi atlayacaktir ustune her turlu. ama yine de gitmesin hocam, sozlesme de yeniledi 1 sezon daha kalsin orada. ihtiyaci oldugu her an milyonlarca galatasaray taraftari kosariz salonlara, asla yalniz birakmayiz.. icimiz cis eder belki keske kendi takimimizda gorsek deriz ama biz o salonda mavi beyazi degil takim elbise icerisinde sari kirmizi ergin ataman'i destekleriz.

    kendisini cok seviyorum, fatih hocami babam gibi seviyorsam ergin hocami da abim gibi seviyorum ikisi de birbirinden farksiz benim icin.. o baskonia macini unutmam ben hocam, o gun dursun'dan yemlenip bugun cark eden ultraslan'la salonda yaptigimiz mucadeleyi, bir gun basim agridi ertesi gun kazan gibi patladi kafam oyle uzuldum. cok istiyorum seni birgun tekrar yenilmez armada'nin basinda, yeni yapilacak salonumuzda bir euroleague macinda izlemeyi ama gun bugun degil hocam. su an senin en buyuk dusmanin sana kahpece saldiran fenerbahce, onlara da en guzel cevabi, yeri geldiginde beraber de verebilecegimiz, verebilecegin yerdesin..

    allah basarilarini daim etsin canim hocam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın