• 3550
    fatih terim'in basketboldaki karşılığıdır bizim için, bizden birisidir bir kere. tabi ki fatih hocanın futboldaki başarıları yaklaşılabilecek bir şey değil ama ergin hocam da elinden geldiğince aynılarını basketbola uyarlamaya çalışıyor. kariyerinin son 10 yılında, daha doğrusu kariyerinin büyük bir çoğunluğunda fenerbahçe, fenerbahçe lobisiyle ve fenerbahçe sermayesi ile mücadele etmek durumunda kaldı. yenildi, yendi ama mücadele etmeyi eksik etmedi. yeri geldi kontrolü kaybetti, yeri geldi 6 kişiyle rakibini yendi ama her zaman korkunç bir sermayeye sahip fenerbahçe'nin karşısında yer aldı.

    hal böyle olunca hocanın açıklamaları ve galatasaraylı oluşu sebebi ile fenerbahçe camiası ile arası iyice gerildi. bizdeyken de böyleydi, adamı milli takımdan uzaklaştırmak için ali koç sr* elinden geleni ardına koymadı. federasyonun nasıl yanlı bir kurum olduğu 2014 final serisini ve 2019 final serisini doğru bir şekilde incelersek ortada. tüm bunlara rağmen hoca destek istedi en güvendiği insanlardan. biz hocanın yanındayız hep. fatih hocaya da tff'ye gidiş süresinde çok kırıldım, arkadaş ortamlarında çok ağır laflar da ettim çünkü düşmana gitmişti fatih hoca. veya ergin hoca sahaya gerekli konsantrasyonu koymadı, yanlış guard tercihleri ile belki de gs basketbolun çöküşünü başlattı. ama gerek fatih hoca, gerek ergin hoca bizim gibi galatasaray aşığı insanlar ve galatasaray camiasına gerek yerel gerekse de kulüp mottosu olan avrupa'da bir çok başarı kazandırdılar. bu sebeple ergin hocanın yanından olmamızdan daha doğal bir şey olamaz. galatasaray basketbol takımımın az biraz bütçesi olsa hoca çat diye de gelebilir yani ama 2-3 ayda bir transfer yasağı ile bir şube galatasaray basketbol şubesi. bu sebeple uzaktan birbirimizi sevmeye devam etmek durumundayız ama gönüller bir. o bizim futboldaki şampiyonluklarımızı biz de galatasaray basketbol takımının başarısının ardından kendisinin takımının başarısını isteyeceğiz.

    var ol hocam, başarılarına bir yenisini daha ekledin 21 haziran 2019 akşamı. nice başarılara, senin de müzende eksik tek kupa var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın