resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 7020
    galatasaray kulübünde başkanlık yaptığı süre boyunca ligde ilk 3'e giremiyorduk. bununla yetinmedi, gitti galatasaray kulübünün arazilerini yok pahasına elden çıkarttı. icraatlarını bitirmeyen d.a.ö adlı şahıs otel yapacağım ayağına herkesi kandırdı. yönettiği transfer çalışmalarındaki fiyaskolarını atlıyorum... her neyse basketbolda küçülmeye giderek, ülkenin en iyi koçunu "para almadan bile çalışırım" demesine rağmen kovdu. futbol takımına avrupadan men; basketbol takımına ise transfer yasağı aldırdı. ekonomik anlamda kulübü dibe çekip sömürmeye devam etmek için tekrardan aday olmuş ama mustafa cengiz tarafından tokadı yemişti.

    işte bu d.a.ö adlı şahıs son icraatini, galatasaray'a icra gönderterek sonlardırmak istiyor.

    bu icraatlarından dolayı, kendisine galatasaraylıyım diyen ve galatasaray'ı çok seven; tabir-i caize truva atları olan bazı kulüp üyeleri bu adamı ibra etmeyi başardı.

    ama işte demokratik hak değil mi? çoğunluk ne derse o oluyor...

    kulüp için sürüp giden ve ismi liseciler olan bu çete, aleyhte her türlü şeyi yapıp çoğunluk sağlayarak örtbas edebiliyorlar. buna da demokratik hak diyorlar işte. ah ah canını yediğim bu demokratik hak, değmeyecek kişilerin eline geçince neler yapabiliyor işte.

    durun ama daha bitmedi ya. daha renkleri karalayacaklar, bina yıkacaklar, para koparacaklar, takımları batıracaklar...

    geçmişte bir sürü liseci başkan hep bunları yaptı ama işte çaktırmadan, profesyonelce yaptı ve işin içinden kolayca çıktı. d.a.ö isimli şahıs ise amatörlüğünü göstererek lisecilerin zihniyetini hemen yansıttı. adam bunda bile vizyonsuz işte* neyse ki arkasını toplayacak olan çoooooooook kişi var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın