resim
Enes Ünal
Takım:Bournemouth
Mevki:Santrfor
Yaş:27
Boy:1.87
Uyruk:Türkiye
  • 632
    sosyal medyada neden muhammet demirci'yle falan bir tutuluyor anlamadığım futbolcu. insanlar bugüne kadar pek de varlık gösterememiş salih uçan'a bile övgüler dizebiliyor ama enes mütemadiyen gömülüyor.

    bir şey siyah ya da beyaz olmak zorunda değil, gri de olabilir. şu an 22 yaşında olan enes, belki bir süperstar olmayacak ama işini gayet iyi yapan bir genç şu an. genç kısmına ısrarla vurgu yapıyorum, çünkü önünde daha çok yol var. vasıfsız bir teknik direktörün elinde vasat bir topçu olarak kalabilir fakat fatih terim gibi birinin elinde iyi bir silaha da dönüşebilir. ayrıca kendisi galatasaray'daki ilk maçından sonra facebook'tan cicişleri aratıp naber yazan sercan yıldırım ya da futbol hariç her şeyle ilgilinen emre mor kafasında bir adam değil. yurt dışına adım atınca ilk lafı "acun abime laf yok, aslan gibi maşallah" diyenlerden de olmadı. düzgünce işine odaklanıyor.

    yerli bir forvet alacaksak bu ya enes ünal ya umut bozok olacak. ben umut'u izledim, genel kanının aksine onun da şu anki enes ayarında bir adam olduğunu düşünüyorum. zaten kendisini tercih etmedik, burak yılmaz'ı hep beraber istemedik, cenk tosun'u alamayız. iyi ama yabancı kuralı mevcut haliyle kalsa bile yerli isimlere ihtiyacımız var, forvet ihtiyacımız zaten bariz. o yüzden enes'e çok da soğuk bakmıyorum, ne vereceğimiz de önemli tabi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın