• 256
    ismi geçen oyuncular ve anlaştığımız söylenen oyuncuları değerlendirdiğimizde son derece güzel bir şekilde ilerlediğimizi düşünüyorum.

    en son entrymde şener'in maaşına bayağı bir giydirmiştim. 1,7 milyon euro olduğu söyleniyordu çünkü. eğer öyle bir mallık yaptıysak yine yazıklar olsun ama o söylenen tutarın yanlış olduğu vs. deniyor. umarım öyledir. ben şener transferine, maalesef gelecek olan yabancı sınırlaması yüzünden soğuk bakmıyorum. aksine bayağı olumlu görüyorum. mariano'yu bu yıl elden çıkartmasak bile gelecek yıl linnes ve şener ikilisi, gelecek herhangi bir yabancı sınırıyla gayet iyi bir ikili olur sağ taraf için.

    babel transferi, benim için tek olumlu şey adamın hala yeni yapılanmaya giden hollanda milli takımında oynaması. iyi oyuncudur ama yaşı yüzünden mesafeliyim ama ajax'ın genç kadrosunu babel gibi bir tecrübe ile tamamlayan hollanda milli takımı benim için babel adına büyük bir olumlu referanstır. 2 yıllık bir kontratın gayet ideal olduğunu düşünüyorum.

    ever banega.. yani ne diyelim, inşallah.

    aytaç kara, yine bonservisini alması durumunda çok düşük bir yıllık ücretle kadroda bulunabilecek bir oyuncu.

    jimmy durmaz, yine aynı şekilde yerli statüsünde oynayabilecek ve sonraki yıl elimizi rahatlatacak bir oyuncu. ayrıca yedek kulübesine baktığımızda bir alternatif olacaktır. geçen yıl çok zorunlu olmadıkça maçın sonlarında zaman geçirmek için oyuncu değiştiriyorduk neredeyse. o kadar kötü bir yedek kulübesi için daha ne olsun bence.

    şimdi burada 5 oyuncu yazdık, bu 5 oyuncu arasında sadece banega için bonservis konuşuluyor o da 6 milyon civarında. bence bu şartlarda (banega dışında yüksek yıllık ücret vermeden) bu transferleri kapatırsak mükemmel bir iş yapmış olacağız.

    bununla beraber scout transferleri adına ismi geçen 2-3 isim de yine alınabilecek riskleri barındıran oyuncular, şuana kadar başarısız scout transferi dediğimiz ve çok kötü hatırladığımız, paramızı çarçur ettiğimiz kimse yok zaten.

    ve lütfen muriqi için 3 milyondan 1 kuruş yukarı para vermeyin. 3 milyon da etmez ama yapılmış teklif artık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın