• 304
    davis takasıyla çok hareketli geçmesi beklenen off-season'ın fitilini ateşlemiş takımdır.

    geriye kalan maaş boşluğunu nasıl kullanacakları belirleyici olacak. önümüzdeki sezon play-off yapmaları halinde lebron 35 yaşında olacak, davis de maç kaçırma konusunda olağan şüpheli. bir yıldız daha getireceğiz diye derinlik yaratmazlar ise sıkıntı yaşamaları çok muhtemel. hele serbest oyuncu piyasasının bu denli açık olduğu bir zamanda koca sezonun yükünü 3 yıldızın sırtına yüklemek hiç akıllıca olmayacak.

    benim gördüğüm en iyi senaryo; malcolm brogdon, d'angelo russell, patrick beverley üçlüsünü staples center'a getirmeleri. bu 3 oyuncuyu da getirmenin ayrı ayrı zorlukları var tabi. brogdon ve russell çok iyi sezon geçirdiler, boşluğu olan takımların bu 2 oyuncuya büyük kontratlar önermesini bekleyebiliriz. kawhi'ın clippers'a gideceği dillendiriliyor sürekli, bu durum da beverley'i takımında kalmaya itebilir. bunun yanında yüzük için fedakarlık yapıp, lebron ve davis'in yanına gitmeleri de büyük sürpriz olmaz.

    russell-beverley/brogdon/lebron/kuzma/davis-mcgee rotasyonuna ekleyecekleri ortalama oyuncularla, golden state'in denklemden çıktığı batıda büyük favori olacaklardır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın