resim
Duygun Yarsuvat
Görev:Başkan
Doğum:18.08.1937
Ölüm:10.09.2021 (84)
Uyruk:Türkiye
  • 923
    hakli, haksiz, tüzük, ibra, ... bütün bu kelimeler bir tarafa. yarin duygun gider aygün gelir. galatasaray lisesi var oldugu sürece duygunlar ve bu yasananlar bitmez.

    simdi bu liseciler icin galatasaray onlarin dünyasi, onlarin kendilerini diger "elitlerden" ayiran bir birliktelik/yapi/ olusum, artik ne derseniz. diger elitlerden diyorum cünkü onlar normal vatandasi insan olarak görmüyorlar. kendi dünyalarinda ve o dünyaya yakin insanlarla kendilerini kiyasliyorlar. simdi galatasaray lisesinin tarihten gelen bir prestiji, agirligi ve albenisi var. ha bir de bunlara göre zaten dünya o lise etrafinda dönüyor. böyle seylere önem vermeyen hatta hic sallamayan normal galatasaray liseliler elbette var hatta cogunlugu öyledir. ama iste insanin mayasinda böyle sacmaliklar kendini baglama gibi egilim var. bu insanlar genellikle kompleksli ve korkak olurlar. iste böyle bir yapida onlarin tutundugu daldir.

    galatasaray 10 mac kaybetse umurunda olmaz. cünkü sportif basari onun ilgilendirmez. hatta 5 senede 1 kere sampiyon olmayi tercih ederler. cünkü galatasaray cok basarili olursa cok fazla taraftari olur. onlarin toz kondurmadigi marka ayak takiminin destekledigi takim olur. sizce duygun yarsuvatin galatasarayin sampiyonlugunu halay cekerek kutlayan urfalilar hosuna gider mi? vallahi de billahide bu adamlar bunu kendilerine dert ediyor. yarin birgün o sigindiklari galatasarayin bu nedenle degersiz olacagini düsünüyor. hele bir de bu takmin basinda td fatih terim (onlar icin kiro), albayrak (egitimsiz siveli karadenizli).. böyle adamlar varsa.

    uefa finalinde kazandigimiz icin sevinmeyen galatasaraylilar var diyorlardi. iste bu tipler o sevinmeyenler. final oynasin ama kaybetsin. ara sira sampiyon olsun. ya da fenerbahce bizi yensin cünkü bizi yendikleri zaman cok seviniyorlar bu da demektir ki bizi yani galatasarayi cok önemsiyor ve kiskaniyorlar.

    galatasaray gündemden hic düsmesin ama öyle illada her mac kazansin ya da sampiyon olsun gibi istekleri yok.

    mesela duygun yarsuvata sorsaniz en sevidigniz gs li futbolcu kim, valla öyle pek sevidigim biri yok ama sinani begeniyorum der. cünkü sinan bu taraftara suriyeli dedi. onlar icin biz suriyeliyiz cünkü.
App Store'dan indirin Google Play'den alın