• 2052
    neden ve hangi sebepten dolayı bu kadar savunulduğunu ve desteklendiğini anlayamadığım yönetimimiz. muhtemelen mazlumu koruma iç güdüsü. fakat yaptıklarına baktığımızda öyle efsane başkanlık ya da çok iyi yönetimlik bir durum söz konusu değil.
    futbolda alınan başarıların sebebi %90 fatih terim. 2018-2019 sezonunda çok büyük hatalar yapmasına rağmen başarılarda çok büyük pay sahibi. fatih terim ile de arasının çok iyi olduğu algısı oluşturuluyor. peki bunlar gerçekten doğru mu? mustafa cengiz yönetimi'nin fatih terim'le arası çok iyi ve çok iyi bir yönetme gücüne mi sahipler?

    2018-2019 sezonunu henüz başlamamışken, bir dost pikniğinde, mustafa cengiz'in bunları almazsak fallafoş oluruz diyor, öyle düşünüyorsan bırak git sözüyle kastettiği kişi muhtemelen fatih terim'di. sezona forvetsiz başlatan, tff'nin aleni düşmanlığına ses etmeyen, hoca'ya sokak kabadayısı diyenlerle fotoğraf çektirip, aleni galatasaray düşmanı hasan kartal'a plaket veren de bu yönetimdi. takım 6 ay forvetsiz oynamasına rağmen, 2018-2019 sezonu ara transfer döneminde, pato ve alan'ı almak için dubai'ye gidip, cumhurbaşkanı dahil herkese teşekkür ederek hiç bir ilerleme kat edemeyen ve son gün 10 milyon euro gibi bir fiyata komşudan forvet alan da bu yönetimdi. bu süreçte fatih hoca'nın iki defa istifadan döndüğü haberleri de mevcuttu. bunu da asparagas haberlerden değil, fatih hoca'nın yaptığı açıklamalardan anlayabiliyoruz.

    futbol takımı 69 puanla şampiyon oldu. bu şu demek, biz kötüydük fakat rakiplerimiz daha kötüydü. şampiyonlukta bu durumu göz ardı etmemek lazım.

    eleştirilmemesi içim mali olarak iyi işler yaptığını düşünmek; bu konuda ben de mustafa cengiz yönetimini destekliyor ve başarılı buluyorum. yönetimdeyken menajerlere verilen paralarda ve futbolcu yıllık ücretlerinde azalma oldu. bu durum gerçekten övülmesi gereken bir konu.

    amatör branşlarda ise tamamen rezalet durumdayız. kadın ve erkek basketbolda ücretlerini ödeyemediğimiz için açılan dava sayısı çok fazla. erkek basketbol takımı yarı final mücadelesi öncesinde oyuncular alacaklarını alamadıkları için antrenmana çıkmadılar. yarı final serisinde rakibimiz terlemeden tur atladı. basketbolda ayrılan bütçenin fazla olmasını isteyen biri değilim fakat, galatasaray ismine saygıdan, bu tür olaylarla haber olması gerçekten çok üzücü. bir de, yöneticilerin kadın basketbol takımının fenerbahçe ile oynadığımız ve kazanırsak finale çıkacağımız yarı final maçına gitmesi ve gövde gösterisi yapması tam şark kafası. başarıda ismim geçsin, başarısızlık benle alakası yok algısı oluşsun.

    abdürrahim albayrak'ın yaptığı yabancı sınırı, var ve tff ile ilgili yaptığı açıklamalar ve bunların devamını getirememesi de kulübümüzü küçük düşüren hatalardır. medyanın ve diğer takım yönetimlerinin göz göre göre düşmanlıklarına da ses çıkartmamaları eleştirilmesi gereken en önemli konulardan bir tanesi.

    ibra konusu doğrudur, yanlıştır bilmiyorum fakat, 2019-2020 sezonu transfer dönemi için içim hiç rahat değil. umarım galatasaray'a layık bir yönetim olurlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın