• 111
    izlanda'ya girişte yaşananlarla herkes gaza geldi bunun cevabını sahada vereceğiz de bilmem ne diye! ama unuttular takımın başında şenol güneş olduğunu. en ufak dalgada gemisini batıran kaptan misali kendisi. yaşanan krizi yönetemeyeceği belliydi. ki öyle oldu. oyuncuların tepkilerine bakın sürekli bir gerginlik halindeydiler.

    bu tarz gerginliklerde fatih terim gibi biri olacak başında ki krizleri fırsata çevirebil.

    burak yılmaz maç boyunca orta sahaya desteğe gelmeye çalışınca hem güçten düştü hem de yakalanan ataklarda ileride yer alamadığı için ileri uçta adam bulamadık hiç. burak geriye gelmeyince ise bu sefer top taşıyamaz olduk. orta saha kurgusu harikaydı şenol güneş'in. tebrik ederim.

    hakem de kötüydü ama maçı hakem yüzünden kaybetmedik.

    milli takım tam bir şenol güneş takımı olmaya başlamış. aşılması gereken kritik bir eşik olmadığında, rahat olunduğunda iyi oynayıp, önemli kritik maçlarda ise dötü başı dağıtan bir takım. bunu beşiktaş'ta çok gördük. sahada hakemle uğraşmaktan, ağlamaktan futbol oynayamaz hale geliyorlardı. beşiktaştayken benzer kırılma maçlarında kaybedince devamı geliyor ve bir daha ite kaka ilerlemeye başlıyorlardı. milli takımda bu maç bir kırılma maçıydı bana göre ve burada biz kırıldık. umarım beşiktaş'ın başına gelen milli takımın da başına gelmez.

    geçmiş olsun. büyük bir fırsatı teptik.
App Store'dan indirin Google Play'den alın