resim
Abdullah Mucib Avcı
Görev:Teknik Direktör
Takım:Trabzonspor
Yaş:60
Uyruk:Türkiye
  • 1862
    'hakkıyla oynayıp, şerefiyle kazanan beşiktaş'ta olduğum için çok mutluyum' derken galatasaray'ı hedef gösteren teknik direktör.

    2018-2019 sezonunu hakkıyla kazandık. ama halk ekmek sponsorluğunda milyonlarca euroluk futbolcuları oynatabilen ve 'profesyonel dünyanın umulmadık bariyerleri'ne takılmayan takımın bu eski teknik direktörünü, daha sonra defalarca kez yaladıkları tükürüklerini saçarak yazdıkları ve arkasında duracak en küçük cesareti gösteremedikleri bu hadsiz teknik direktörün yeni başkanını ve benzerlerini, 31. haftada ligde kalmayı garantileyen ve daha birkaç hafta önce literatüre geçebilecek hakem hatalarıyla kendi evlerinde zar zor berabere kalabildikleri galatasaray'a ve başarısına çatallı dili ile laf atıp başarısızlıklarının üstünü örtmeye çalışan takımın über vizyoner başkanını güçlü ve güzel bir oyunla susturamadık ya, en çok buna hayıflanıyorum.

    bu hadsizler ve hazımsızlar yine susmayacaklar (asla susmazlar) ama 2019-2020 sezonunda beklentim güçlü ve güzel oyun.

    halk ekmek parası ile oynayıp bariyerlere takılmayan ve şerefiyle(!) kaybeden takımın bu eski teknik direktörüne tavsiyem ise teknik taktikten ziyade, iski sponsorluğunu kovalaması. zihniyeti ve ağzı fazlasıyla kanalizasyona benziyor zira.
App Store'dan indirin Google Play'den alın