resim
Adnan Polat
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 3498
    (bkz: #2684208)
    allahtan hafızamız var. o dönem fatih hocaya teklif götürdük demiş ama gariptir ki fatih hocanın bundan haberi yoktur. hatta aysal döneminde fatih hoca yeni geldiğinde, ne zaman çağırsalar geldik deyip bu konuyla ilgili mesaj da vermiştir.
    şimdi aradan yıllar geçmiş hala ben fatih hocayı çağırdım yalanına gitmiş. yok bir tane daha ortaya atmış frank’ı onun için göndermiş. dediğim gibi allahtan hafızamız var.
    seni sen kendin bitirdin adnan polat. seni çok severdik biz. ama çeneni bi tutamadın be oğlum. takımın anası ağladı, seni ibra etmediler diye üzüldük, ekonomik olarak bir şeyler yapmaya çalıştı dedik. başarı gelmedi sadece dedik. hatta senin dediğin gibi “takımla kimyası uyuşmadı” dedik.
    önce şike ile ilgili dediklerin, her fırsatta boş konuşman ve sürekli mağdurum da mağdurum rolü oynaman, o dönem adnan sezgin ısrarın, helvacı ile başa çıkamaman, bazı makamları başkan olduğun dönem bile bu kadar övmezken sonrasında bir zevkle övmeye başlaman. ne diyeyim ben sana. hizmetin de oldu nankörlük etmek istemiyorum, hakaret etmek de istemiyorum. ama ne olursun uzak dur ve sus ya lütfen sus.
App Store'dan indirin Google Play'den alın