resim
Aziz Yıldırım
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 5517
    ali koç'un vizyonunu gördükten sonra zamanında çok fazla eleştirildiğini düşündüğüm eski fenerbahçe başkanı.

    artık emin olduğum bir konu var ise; o da ali koç bu adam gibi 20 sene kulubün başında kalsa aziz yıldırım'dan çok fazla borç yapacağı idi. ha o borcun yanında ali koç'un 800 milyon euro'luk serveti de arada kaynar giderdi. ali koç ciddi manada başarısız bir insan. tek vasfı çok zengin bir ailenin mirasçısı olması. çok zengin bir adam olması başarısızlıklarının üstünü örtmeye yetmiyor.

    aziz yıldırım'da çok daha fazla başkan potansiyeli vardı. içinde galatasaray'a karşı ali koç'da olduğu kadar bir eziklik yoktu. ali koç daha ilk galatasaray şampiyonluğunda duruşunu ve kalitesini negatif yönlü belli etmiştir. aziz yıldırım bu sezon fenerbahçe'nin başında olsaydı siklemiyoruz tavrında olur ve ona göre hareket ederdi. ali koç çok farklı bir boyut, şimdiye kadar böylesi bir düşük profilli futbol kulubu yöneticisi görmemiştim. bunu enes batur ve acun ılıcalı ile bağlantılarından bağımsız söylüyorum.

    yatıyorum kalkıyorum mustafa cengiz'e şükrediyorum. gerçek manada bir istanbul beyefendisi ve çok fazla donanımlı bir adam. adap nedir çok iyi biliyor. tam bir devlet terbiyesi almış, potansiyeli beş yıldız bir adam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın