• 166
    şampiyonluğu kutladığımız günün ertesi gelecek planları yapılmaya başlanmıştır, eminim. ama burada önemli olan sezon değerlendirmesini doğru yapmak. kupaları almamız oyunumuzda büyük açıklıklar olduğu gerçeğini değiştirmez.

    sezon öncesi kampında kondisyon yüklemesinin ardından taktiksel çalışmalar yapılacaktır. beni daha çok ilgilendiren ise kadromuzun durumu. *yi de hesaba katarak futbolcularımızın takım için değerlerini ne kadar vazgeçilebilir olmaları üstünden yorumlamak istiyorum.

    yeri doldurulamayacaklar: muslera, marcao, luyindama

    para yapacak ama gidişi oyunu çökertececekler: belhanda, feghouli

    tok satıcıyı oynayabileceklerimiz: mariano, fernando

    satılması gündemde olup sorulduğunda takımımızın kontratlı oyuncusu denilecekler: diagne, yunus

    takıma faydalı, pazarlanmaları fikri yüz ekşitici ve gereksiz olanlar: nagatomo, linnes, donk, akbaba

    kaptandır, cüzi ücretle oyanacaksa dursun tabiler: selçuk

    gitsin demeyeceklerimiz: emre t, mitroglou, ahmet

    ismini anmak istemeyeceklerim de "emek"lerinden dolayı teşekkür edilip gönderilmeli.

    her halukarda bi sol açık, fernando ve belhanda'nın arkasında tempolu olduğu gibi oyun da kurabilen bi süpürücü ve yerli milli skorer bi kanat almamız gerektiğinin kanaatindeyim. luyindama'dan (bazılarının yaşı pasaportundakinden fazla şüphesini neden ve ne amaçla gündemde tuttuğunu anlayamıyorum) dolayı döneme eksi 5 milyonda başlayacağımız düşünülürse finansmanı nasıl sağlanılacak, bilemiyorum. bilmek zorunda da değilim abi ben taraftarım, alın işte.

    ismi geçenler arasında douglas'ın gelmemesi tarafındayım. seviyenin yükseldiği yerde oyuncuların fazladan katkılarından ziyade defoları değerlerini belirler. o açıdan savunması olmayan bi bekin amacı yok. babel'e ise tam tersi kefilim, yüklü bi kontrat verilmediği süreçte büyük katkı verir diyorum. mesela 2+1 yıllık 2 milyon gayet iyi olur. türüç gelirse oyuna sonradan girdiği maçlarda çalım ve orta açma özellikleriyle ön alana farklılık katacağı ortada bence. falcao büyük kalite tabi ama müzmin sakat ve maaş bodromuzu kendi başına doldurur, ayrıca o da oyunu yükselten biri değil daha çok bi bitirici. satılacakların durumuna göre de rotamızı belirleriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın